Jump to content

D3mEnT

Active Members
 • Posts

  408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

D3mEnT last won the day on November 17 2014

D3mEnT had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2610 profile views

D3mEnT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

27

Reputation

 1. Nu o sa-ti mearga. O sa primesti eroare in care-ti sugereaza sa-i contactezi pe chat. Incearca sa vorbesti cu ei, sa-ti migreze contul in alta tara, dar nu cred ca se va rezolva. Eu am avut aceeasi problema cu contul de Paypal. Contul de xbox pe USA, dar Paypal-ul si cardul pe Romania si nu a mers de nici o culoare sa platesc absolut nimic. Am cumparat Microsoft Gift Card de pe cdkey.com platind cu Paypal. Iar de pe xbox, alegi metoda de plata cu microsoft gift card.
 2. Ai PM. Daca mai doreste si altcineva, am 2 grupuri, unul de 100k si celalalt de 25k.
 3. Instagram e mai ok pentru dropshipping. Reachul e mai mare!
 4. SEO on-page, continut de calitate, site optimizat pentru toate device-urile (responsive), scor mare pe PageSpeed Insights (peste 70), niste backlinkuri de calitate de pe site-uri cu autoritate, PBN si "doamne ajuta". PS: CALITATE, intai de toate.
 5. Nu plati nimic, da-i in plm. Ca doar nu faci sute de milioane pe luna!?
 6. Te-a luat google ca duplicat, avand valabile ambele versiuni ale site-ului. Modifica in htaccess, ca toate prefixurile (http, https, www, non-www) sa duca in aceeasi parte <IfModule mod_rewrite.c> Options +FollowSymLinks RewriteEngine On //Redirect http to https RewriteCond %{SERVER_PORT} 80 RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?example\.com RewriteRule ^(.*)$ https://www.example.com/$1 [R,L] //Redirect non-www to www RewriteCond %{HTTP_HOST} ^example.com [NC] RewriteRule ^(.*)$ https://www.example.com/$1 [L,R=301] </IfModule> sau varianta simpla, RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} !=on RewriteRule ^.*$ https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R,L]
 7. Verifica site-urile populare si cu vechime si inspira-te de la ei!
 8. https://www.virwox.com/ - Dar comisioanele sunt cam mari. la 100$ paypal primesti cam 60$ btc
 9. @alorra La ce te-ai asteptat cand ai cumparat un cont fara PIN verificat?
 10. Faci un cont nou, pui o bunaciune la profil si intri in cateva grupuri de "Add me fast", matrimoniale, etc. Postezi pe grupuri cate o imagine cu bunaciunea respectiva si ceva text cu "Buna", "Add me ", etc si pana diseara ai facut 500+ prieteni.
 11. N-ai sa primesti confirmare la contul de Adsense cu un astfel de site.
 12. D3mEnT

  Servicii SEO

  Spam din asta cu backlinkuri pe bloguri edu/gov se facea acum mai bine de 5 ani. In 2017 tu inca mai vorbesti despre dmoz, page rank si ping pe google la linkuri? Pfff.... Retea de bloguri + Social Media!!!
×
×
 • Create New...