Jump to content
Sign in to follow this  
htcpcpalex

Fisier word pe net .

Recommended Posts

Buna ziua , o sa trec direct la subiect.

 

Am un domeniu , in domeniu am o platforma micuta facuta in html/php ( date de logare ) . Vreau sa pun un fisier in word , excel , etc pe care vreua sa lucrez .

Exemplu : www.rstforums.com/fisier.excel , fisierul se deschide cu prograul de Office , imi fac treaba in el , tot ce am nevoie , pe urma cand ies , si vreau ca tot ce am lucrat sa se salveze in acelas fisier cu aceeas extensie ca si cum as lucra de la calculator... Cum pot face acest lucru ... ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti sa faci asta cu FileZilla daca nu ma insel, salvezi si te intreaba daca vrei sa uploadezi noua versiune a fisierului, teoretic, o editez direct de acolo, cred ca ti-ar fi mai usor sa iti editezi fisierul direct din OneDrive sau Google Docs si sa il faci public dar fara drepturi de modificare asupra lui.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stiu la ce te referi cu FileZilla . Dar nu il fac pentru mine , il fac pentru niste persoane care nu au "documentatia" necesara , vreau sa simplific lucrurile ca si cum ar intra in acel fisier ca pe un calculator normal ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca te referi strict la Word si Excel (doc/x si xls/x), pachetul de Office365 contine asa ceva unde iti da un spatiu (un mini-sharepoint cu OneDrive for Business) unde tu si cei carora le dai access aveti drepturi de management asupra fisierelor. De acolo, le poti da link altora dupa screenshot-ul de mai jos:

 

office365.jpg

 

Cei care primesc access de edit, au o optiune in browser sa ii dea edit direct in browser (functioneaza cel mai bine in IE si Chrome, Firefox face figuri uneori) si tot ce editeaza se salveaza automat in fisierul respectiv. De asemenea poti seta si timp de expirare, etc.

 

Insa cel mai simplu si convenabil este sa mergi pe Google Docs si Google Sheets.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...