ovidelu47 Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Salut, am si eu o întrebare, am un cont adsense deschis prin intermediul youtube. Primesc lunar plăti în valoare de 250-300 de euro. Întrebarea de bază este pot primi banii și în străinătate, deoarece eu de ceva vreme am venit în Marea Britanie pe contul adsense am selectată metoda de plata prin western union și dacă vreau sa adaug card problema e ca trebuie sa fie neapărat de România și nu mai am un cont deschis la o banca din România. Cum pot face sa primesc banii în UK, mulțumesc anticipat și aștept un răspuns. Quote
D3mEnT Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Banii trimisi prin WU ii poti ridica doar din Romania. Poti incerca doar sa schimbi adresa/tara din contul de Adsense. Cea mai buna metoda pentru situatia ta, era cardul bancar. Quote
ovidelu47 Posted November 9, 2016 Author Report Posted November 9, 2016 Pai din câte am văzut nu poți schimba țara din google adsense, doar adresa o poți schimba, alte detalii? Quote