phantomas Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Pa!nMast3r")</div>Hmm.....la asa Counter-Strike 1.6 ma pricep cel mai bine ! Joc in PGL ( Proffesional Gamers League ) , GODLIKE Team , am Steam original si aim foarte bun !   Daca aveti nevoie de o rezerva sau daca ma puteti contacta , al vostru sunt !Va pot pune si un server cu host de la GamesZone la dispozitie !  Cand facem un meci ?? ( am mai batut eu dina astia din PGL ) Quote
eddie47 Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3[R)</div>Ln wrote: nu va pot da access la ftp nici la subdomeniu! dak vreti imi dati paginaHere you go: http://rstcsclan.uv.ro/PS: OMFG!!! 13 pagini :o Quote
koltzu Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Kw3[R)</div>Ln wrote: nu va pot da access la ftp nici la subdomeniu! dak vreti imi dati paginaadik?? Quote
koltzu Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 oknuma; site-ul sa ti-l daupe mess intr-o zieddie ce se mai aude despre about us ala?? Quote
eddie47 Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 N-am avut timp zilele astea da' promit ca-l fac Quote
edededi Posted August 8, 2006 Author Report Posted August 8, 2006 hehe avem 13 pagini lol cred ca este cel mai mare topic de pe acest forum sper sa depasim si 30 de pagini cu ajutorul vostru Quote
zbeng Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 o sa depasim deabea asteptam cred sa se faca o daat servarul ala Quote
edededi Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 pey trebuie sa faca cineva un server ala care are calc deschis mai tot timpul un server gratis desigur Quote
edededi Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 sorry pentru post dublu dar am auzit ca daca avem un topic cu minimum 50 de raspunsuri putem sa-i cerem moderatorului sa faca topic important asa ca.............. Quote
PanMast3r Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 @ENCODED : Depinde daca intru ! @phantomas : Cand vrei tu ! Quote
edededi Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 as vrea sa stiu cine mai vrea sa intre in clan ca am putea sa facem o a doua echipa pentru a ne antrena cu ei si sa-i folosim ca rezerve Quote
Gangsta Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Am facut cateva userbars cu clanul RST:GL & HF Quote
ENCODED Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 cel mai urat siteu de klan , noi il avem !!! ( P.S. mie rusine ) Quote
koltzu Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 toti au fost multumiti numa' tu esti diferit :@ :@ PS: poate nu ai gandirea CS si poate zici"Doamne cum arata ala cu masca de gaze si shotgun" PSS: Deocamdata site-ul e in constructie daca esti tu mai destept fa tu sa vedem cum il faci Quote
edededi Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 nice work gangsta foarte buna treaba ai facut cu acele userbars Quote
koltzu Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 ENCODED, daca aveam voie te injuram.uite ce mi sa intamplat dupa ca ai zis alea:http://www.rst-crew.net/home/viewtopic.php...p?p=14422#14422 Quote
ENCODED Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Si cam cu ce okazie ma injurai ? ca mi`am dat cu parerea si ka am zis ka nu`mi place ptr ka e un template si ka il au toti ? asta te nemultumejte... ? Quote
edededi Posted August 9, 2006 Author Report Posted August 9, 2006 eu zic asa koltzu sa-i dai acces la site-ul nostru sa vedem ca poate el il poate face mai frumos cu toate ca mie imi place Quote
SpLo1T Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 ma da cand ii gata server`u de CS ? Quote
koltzu Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Thunder trebuia sa-l facaPS: Encoded io de obicei pun mult suflet in ceea ce fac putai fi si tu mai subtil sau sa-mi spui pe mess" Uite nu-mi place site-ul in privinta asta"ediedi nu-i dau acces la site-ul nostru sa-l faca singur dc sa-l modifice cand a zis ca e urat??sa faca altu' el Quote
ENCODED Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("koltzu")</div>Thunder trebuia sa-l facaPS: Encoded io de obicei pun mult suflet in ceea ce fac putai fi si tu mai subtil sau sa-mi spui pe mess" Uite nu-mi place site-ul in privinta asta"ediedi nu-i dau acces la site-ul nostru sa-l faca singur dc sa-l modifice cand a zis ca e urat??sa faca altu' elsi io ce`am zis ... nu`mi place Quote
edededi Posted August 10, 2006 Author Report Posted August 10, 2006 bine encoded fa tu altul sa vedem daca poti sa-l faci mai frumos ca a lui koltzu regula este sa fie acelasi nume sai rst clan Quote
Thunder Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 am citit cu greu tot ceea ce sa mai scris aci A devenit popular rau subiectu .. ( am fost plecat 1 sapt. in vacanta si de-aceea am fost inactiv ) . Deci este bun siteul dar este incomplect .. normal .. Si in legatura cu serverul de counter eu fac unu dar cum am mai spus trebuie sa-mi doneze careva un root ! Quote