Mudflap Posted December 22, 2016 Report Posted December 22, 2016 salut , m ar putea ajuta cineva cu o tema in visual basic? nu e vorba de complexitate sau de altceva.. singurul lucru care ma opreste sa o fac e proasta organizare a timpului si neavand cum sa stau sa o fac trebuie predata azi...daca cineva m ar putea ajuta cu o parte din ea , as ramane indatorat. Multumesc . Să se elaboreze un proiect în mediul VISUAL BASIC care să conţină 5 formulare, cu legătură directă între ele, după cum urmează: a) formularul 1 va conţine cel puţin: o casetă de text, pentru introducerea unei parole (parola = numele studentului/ei); un buton de comandă, pentru acceptarea parolei; un buton de comandă pentru terminarea aplicaţiei. formularul 2 va conţine o bară cu 5 meniuri: unul din meniuri va conţine, printre alte sub-meniuri şi comanda „END”; alt meniu va conţine, printre alte sub-meniuri, numele formularelor 3, 4 şi 5 create ulterior; alt meniu va conţine minimum 3 sub-meniuri, fiecare cu câte 2 sub-sub-meniuri; alt meniu va fi de tip contextual. Observaţie: vor fi active meniul „END” şi meniurile corespunzătoare numelor formularelor 3, 4 şi 5. c) formularul 3 va conţine o bază de date, formată dintr-un singur tabel. Structura tabelului va fi alcătuită din următoarele câmpuri: discipline studiate în ultimul an de studii de licenţă (minim 5 discipline) numele cadrelor didactice care au susţinut cursul numele cadrelor didactice care au susţinut aplicaţiile notele obţinute d) formularul 4 va conţine cel puţin: o casetă cu listă (caseta va cuprinde 3 denumiri pentru softuri de programare şi 3 denumiri pentru softuri de editare texte); un buton de comandă, pentru acceptarea selecţiei realizate. Selecţia este de tip „simplu”; la selectarea unui element din listă se va afişa o fereastră de mesaj. d) formularul 5 va conţine cel puţin: 3 bare de derulare orizontale, cu etichete asociate, în care vor apare lungimea, lăţimea respectiv înălţimea unui obiect (variaţia valorilor se realizează prin deplasarea butonului glisant al barelor); 3 etichete în care vor apare valorile calculate ale perimetrului, ariei şi volumului obiectului respectiv; un buton de comandă pentru terminarea aplicaţiei. Quote
QuoVadis Posted December 22, 2016 Report Posted December 22, 2016 (edited) Quote singurul lucru care ma opreste sa o fac e proasta organizare a timpului si neavand cum sa stau sa o fac Prea multe jocuri pe Xbox? Exista si restante, nu-i problema. Din greseli se invata (daca exista materie cenusie) P.S. - "as ramane indatorat" nu e totuna cu "ofer $xxx" Edited December 22, 2016 by QuoVadis Quote
Mudflap Posted December 22, 2016 Author Report Posted December 22, 2016 Nee.. nu ma joc .. nu e tema mea .. am vrut doar sa fac un bine unei fete doar ca eu am alte proiecte de facut si nu am timp sa o ajut si pe ea Quote
QuoVadis Posted December 22, 2016 Report Posted December 22, 2016 Just now, Mudflap said: Nee.. nu ma joc .. nu e tema mea .. am vrut doar sa fac un bine unei fete doar ca eu am alte proiecte de facut si nu am timp sa o ajut si pe ea Stai linistit ca nu iti da pizda daca o ajuti la teme. Quote
Mudflap Posted December 22, 2016 Author Report Posted December 22, 2016 e cumnata mea:)) nu e vorba de pizda ..e vb de un ajutor " non profit " Quote