Jump to content
DanYeL17

Pc Gaming 2017 Sfaturi

Recommended Posts

Posted (edited)

Astazi un prieten m-a rugat , daca pot, sa ii fac un setup pentru un pc de gaming , eu nu ma mai  pricep foarte bine  la 'best buy-ul' mometului , asa ca daca puteti sa imi recomandati ceva , as fi recunoascator  ..

Am facut eu o lista asa , orientativa : Procesor : AMD Vishera, FX-8350 4.0GHz - 990 Lei

Ram : 2xHyperX Fury Black 8GB DDR3 1866 MHz CL10 (16 GB Ram) - 650 Lei

Placa video : Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ OC 8GB DDR5 256-bit Lite - 1400 Lei

SSD : ADATA Premier Pro SP550 Series 240GB SATA-III 2.5 inch - 400 Lei

Hard-Disk : WD Blue 1TB SATA-III 7200 RPM 64MB - 270 Lei

Placa de baza : GIGABYTE GA-970A-DS3P - 310 Lei

La coolere si carcase nu ma pricep ( nu ca m-as pricepe le componete ..)

El mi-a zis sa fie undeva la 4500 de lei , dar na ..

Daca aveti recomandari, le astept .

Edited by DanYeL17
  • Downvote 1
Posted
On 31.12.2016 at 10:43 AM, Byte-ul said:

In niciun caz AMD. Uita-te la sisteme pe aici: http://www.mygarage.ro/wishlist/

M-am uitat , iti multumesc pentru link .
Anyway , ce are toata lumea cu AMD ? Ok , nu sunt fan amd sau intel , ca na ar fi o aiureala sa zic , 'da , stii AMD= WOW' sau 'Intel=cel mai tare' , sau alte rahaturi d-astea , doarece nu imi dau astia bani sa platesc facturile , ca amd consuma mai mult e altra treaba .

Am ales amd ca e mai ieftin si isi face treaba nu ca sunt fan (detin laptop cu intel si un pc tot cu intel , deci..) .Am stat si am analizat AMD FX-9590 cu Intel Core i7-4770K , si am realizat ca costul e mai mare la intel cu ~500  de lei(pe pc garage cel putin) , iar ca performanta cam la fel ..

Sunt multi care spun ca Intel e wow , iar multi ca Amd e wow , partile sunt impartite , ca na , daca nu, nu ar avea motive sa sa certe pe anumite site-uri de specialitate ( tot la pc garage ma refer, acolo gasesti doar 'fanboy' care isi mentine firma pe care o are la pc , de parca firma le da bani sa spuna asta) , in alta ordine de idei am propus  FX-8350 4.0GHz  , deoarece pretul e oarecum ok , iar performantele pe masura ( bineinteles , nu zic ca un i5 nu era  mai bun , dar pentru momentul actual , procesorul ales zic ca e destul de ok pentru jocuri)..in fine nu vreau sa incep discutii intel vs amd , vreau doar sa inchei multumindu-i inca o data lui @Byte-ul pentru acel link , chiar m-a ajutat :)