Jump to content

gaddafi

Active Members
 • Content count

  426
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by gaddafi

 1. gaddafi

  Salutare!

  Cum sa se prinda cand zice ca la 9 ani el baga programare si la scoala educatoarea il invata cat face 6x9 si cum sa silabiseasca.
 2. gaddafi

  Bitcoin is the greatest scam in history

  Ii un cerc, sper ca nu vreti sa va desenez? Cutarescu vinde mancare, plateste angajati care la randul lor cheltuie bani pe mancare, intretinere, masina si alte cacaturi, acestea fiind produse de Cutarescu 2 si 3. Investitia lui Cutarescu se duce in chirie (locatia a fost construita de cineva iarasi un cerc), materie prima etc etc. Consumatorii pierd, aia care traiesc de pe o luna pe alta pentru ca trebuie sa supravietuiasca. De aia exemplul cu mancarea nu prea se potriveste cu bitcointul. Mancarea intra la necessity good (Necessity goods are goods that we cannot live without and will not likely cut back on even when times are tough, for example food, power, water and gas). Nici despre substitute good nu strica sa stiti, de la "optiuni decente" pana la "monopol" ii cale lunga. Nu este Subway dar o chifla si doua felii de parizer tot isi cumpara de la magazin. Falimentul ii doar rezultatul autoreglari pietei. Deschide Cutarescu fast food, erau deja 4 unitati dar oferta nu depasea cererea. Se inverseaza balanta, oferta depasea cererea si cel mai slab/neperformant va trage oblonul. Simplu. Mai scade si pretul, exemplu cel mai bun ii pretul petrolului. Revenind la bitcoin, sa intelegi/vizualizezi ca cineva tot timpul pierde trebuie sa inchizi cercul, mai exact sa scoti tot capitalul investit, sa ajungi din nou la 0. Sau pretul sa fie 1000, urca la 2000 si coboara din nou la 1000, acelasi lucru. La Fiat, statul poate sa pompeze bani cum a facut America in timpul crizelor economice. Era un documentar in care se zicea ca SUA a iesit din criza anilor '30 doar dupa ce a intrat in Al Doilea Razboi Mondial. https://en.wikipedia.org/wiki/File:US_Unemployment_1910-1960.gif Edit: Documentar https://youtu.be/CkHooEp3vRE?t=41m1s Un alt contex unde se observa ca cine pierde ii daca avem un scenariu in care toti vand la pretul cu care au cumparat (utopie). In acest caz nimeni nu pierde dar nici nu castiga, la polul opus tot timpul cineva va pierde cand se trage linie.
 3. gaddafi

  Bitcoin is the greatest scam in history

  Bitcoin doesn’t have intrinsic or inherent value. This isn’t as serious a handicap as it might seem, because nothing has intrinsic value. Not government notes, not gold, not even grain, or salt. Intrinsic value cannot exist because value is subjective. Value exists only in minds. A mind imputes value to a particular instance of a thing in accordance with how useful it believes that thing will be in the service of satisfying its wants. Human wants are subjective. Wants, and their relative intensities, vary from person to person, and from day to day. https://medium.com/@mormo_music/bitcoin-has-no-intrinsic-value-neither-does-gold-464584a505e6 Another source of concern—that bitcoin is dicey because it lacks “intrinsic value”—is a weak argument. In truth, almost nothing in the world of trading and money has “intrinsic value.” Money has only the value that is ascribed to it over time. Fiat currency, issued by nations, has always faced distrust from skeptics who say it is backed only a government’s good faith. That helps explain the nostalgia for the gold standard, when dollars and other government paper represented a fractional interest in gold. Dig a bit deeper, however, and it becomes clear that gold itself has no intrinsic value. Its supply is limited (as is bitcoin, a strength of the digital currency), creating a relationship between supply and demand that cannot easily be manipulated. But gold itself has no value per se other than that ascribed to it by humans over time. It’s easy to believe in its value because people have done so for thousands of years, but that doesn’t translate into actual value, only greater trust. https://www.wired.com/story/bitcoin-has-no-intrinsic-value-neither-does-a-dollar1-bill/ Cum ii pana la urma cu valoarea intrinseca? Nu stiu de ce te agiti, fiecare varianta are avantaje si dezavantaje. Si nu vad cum ar functiona treaba(economia) doar cu crypto fara fiat, daca ne gandim la sustinerea guvernamentala si legislatia din spate. Poate sti tu mai bine cum ar fi fara monezi controlate de guverne sau legi.
 4. gaddafi

  Fun stuff

 5. gaddafi

  Vand domeni WEB

  Target audience
 6. gaddafi

  Modafinil .

  Le vinzi din UK? Doar vreau sa am o confirmarea pentru https://medicine-seller-register.mhra.gov.uk/report . Lasand gluma la o parte, chiar merita sa te risti? Si daca nu vinzi tu medicamentul, doar intermediezi tranzactia, poate se gaseste un tampit sa raporteze forumul la MHRA. Sa nu zic ca si ai nostri sunt pusi pe fapte mari https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/medicamente-vandute-ilegal-in-sua-prejudiuciu-de-55-de-milioane-de-lei-866466 More info https://youtu.be/9ThzPDmlYgk https://www.interpol.int/Crime-areas/Pharmaceutical-crime/Operations/Operation-Pangea
 7. Attila Istvan http://evz.ro/atentat-terorist-dejucat-la-covasna-procurorii-diicot-au-descoperit-o-bomba.html Noroc ca era cam prostanac si in 3 luni nu a reusit sa faca o bomba.
 8. gaddafi

  o investie

 9. gaddafi

  o investie

 10. gaddafi

  RIG-uri minat

  Ce dreptate @BiosHell? Ca in ianuarie nu gasea si i-am pus eu link din germania, acuma venind cu discurs "minimul de cerinte pentru a folosi internetul". Inca ruga sa i se dea un link dar el nu a cerut niciodata ajutor @mov_0ah_01 Ajutati neamurile RO10CARP024100672098RO01
 11. gaddafi

  RIG-uri minat

  Ai pus un link cu placi mai ieftine? Cand am zis emag la asta m-am referit. https://www.caseking.de/en/sapphire-pulse-radeon-rx-580-4g-4096-mb-gddr5-gcsp-165.html https://anorak.tech/t/sapphire-pulse-rx-580-4gb-elpida-bios-mod-30-5-mh-s-eth/33760 Cat ii diferenta de pret? @gogusan tot din afara le-a cumparat. Acuma da-ti nota la "e buna configuratia". P.S. Mai citesti si printre randuri. Unde am zis eu ca a fost refuzat?
 12. gaddafi

  RIG-uri minat

  Ai cerut sau nu ai cerut? Nu o da la intors ca ultimul tigan din coltul strazi
 13. gaddafi

  RIG-uri minat

  Stai pe forum sa faci pula mare, nu trebuie sa te prezinti stim cine esti.
 14. gaddafi

  RIG-uri minat

  Pe saracul @SlackerTM il lasati sa isi cumpere de pe emag. Mai astepati linkuri si ajutor, hienelor.
 15. gaddafi

  o investie

  In 20 de minute ai facut 1000 de euro? http://crowncrypto.com/crowncryptos-guide-mining-profitability/ http://crowncrypto.com/building-your-first-mining-rig/ http://whattomine.com/ Sursa https://www.reddit.com/r/gpumining/ WIKI and FAQ
 16. gaddafi

  Hello World!

  www.google.ro/search?q=dorianpro Nu a fost prea inspirat cu alegerea nick-ului. Mai sunt handicapati pe forum care suna noapte ori au trecut vremurile alea? P.S. Parca site-ul nu are meta description.
 17. gaddafi

  Hello World!

 18. gaddafi

  Țeapă Quickmobile

  Sper ca te multumesti cu atata. Daca nu intreaba si dincolo, sunt sigur ca vei primi acelasi raspuns.
 19. gaddafi

  Țeapă Quickmobile

  Ce zici, seamana? https://forum.softpedia.com/topic/592514-quickmobilero-pareri-sugestii-reclamatii/page__st__1080#entry22514250 sau https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_626271/Țeapă-Quickmobile.html sau https://www.tpu.ro/legislatie-politic-social/salut-am-facut-nefericita-alegere-de-a-cumpara-de-la-quickmobile-mi-am-luat-un-telefon-asus-zoom-zx551ml-128gb-si-in/ Sa inchida cineva topicul: 1. Are destule raspunsuri; 2. Sa nu isi mai piarda nimeni vremea cu el.
 20. gaddafi

  Cura Cancer Dr. Coldwell

  "Normally genes make sure that cells grow and reproduce in an orderly and controlled way. They make sure that all the cells produced are needed to keep the body healthy. Sometimes a change happens in the genes when a cell divides. This is a mutation. It means that a gene has been damaged or lost or copied twice. Mutations can happen by chance when a cell is dividing. Some mutations mean that the cell no longer understands its instructions and starts to grow out of control. There have to be about half a dozen different mutations before a normal cell turns into a cancer cell. Mutations in particular genes may mean that a cell starts producing too many proteins that trigger a cell to divide. Or it stops producing proteins that normally tell a cell to stop dividing. Abnormal proteins may be produced that work differently to normal." http://www.cancerresearchuk.org/about-cancer/what-is-cancer/how-cancer-starts Nu de la plasa, sansele sunt mari sa fie de la incizii si ce alte daune facute in interior. Corpul a inceput sa produca celule noi cu duiumul dupa operatie, au mai scapat si cateva cu mutatii. Posibil ca sunt studii facute si pe aceasta particularitate.
 21. gaddafi

  Cura Cancer Dr. Coldwell

  Mai era unu cu alcalinitatea si praful de copt http://www.organicsolutionsportal.com/italian-doctor-shocked-world-cancer-fungus-can-treated-baking-soda/ pana a omorat un pacient. P.S. Stadiul 4 - cancer metastatic sau secundar, acesta s-a raspandit deja la alte organe decat cel in care s-a format, in aceasta etapa supravietuirea este limitata, tratamentul tintind mai mult calitatea vietii pacientului, decat vindecarea (care nu mai este posibila). Sigur ii stadiul 4? Mai sunt si medici care ar trebui sa dea cu matura. Aveti grija la biopsii "... inserting a needle or a knife into a tumor, there is a jeopardy of dislodging a loose tumor cell into either the circulation or into the tissue fluid. Tumor cells are easier to dislodge due to lower cell-to-cell adhesion. This theory with the possibility of seeding of tumor cells is supported by several case studies that have shown that after diagnostic biopsy of a tumor, many patients developed cancer at multiple sites and showed the presence of circulating cancer cells in the blood stream on examination." https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4015162/
 22. gaddafi

  Scroll mouse

  Limited edition! https://www.olx.ro/oferta/mouse-wireless-microsoft-cu-bila-nou-ID6ghjg.html#14fe660299
 23. gaddafi

  Condamnare

  Matei”, numele cu care am botezat victima, pentru a o proteja, ne-a trimis o scrisoare prin care dezvăluie două săptămâni în care a avut parte de iadul din Penitenciarul Iași. Conducerea închisorii a confirmat că cele relatate de victimă, abuzurile înfiorătoare la care a fost supus, sunt adevărate. Gardienii au tăinuit totul „Am fost abuzat sexual timp de două săptămâni, zi de zi, seară de seară, în camera 25, Secția 9 din Penitenciarul Iași. M-au violat anal și oral, următorii colegi de cameră: Păvăleanu, Daniel Oprea, Florin Parfene, Napoleon și un ungur pe care nu-mi mai amintesc cum îl cheamă”, sunt primele rânduri scrise de mâna deținutului de doar 19 ani. http://evz.ro/ororile-din-penitenciarul-iasi-un-baiat-de-19-ani-violat-de-cinci-colegi-sub-ochii-gardienilor-care-l-indemnau-sa-fie-barbat-si-sa-suporte-exclusiv-premium.html LOL "Intru in laboratorul de informatica. 8 tineri stau la calculatoare si le butoneaza. Pe un monitor de calculator era sprijinita o carte despre metale. Nimeni nu facea mare lucru la calculatoarele alea. Jocuri nu au, internet nu au, doar dadeau copy/paste la niste iepurasi desenati si umpleau paginile cu iepurasi. Ceilalti dadeau click pe diferite foldere. Nu prea mi-am dat seama cam ce fac ei la laboratorul ala de informatica. " https://forum.softpedia.com/topic/758658-penitenciarul-bacau/#entry9588086
 24. gaddafi

  Condamnare

×