Jump to content

whistler

Active Members
 • Content Count

  397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

whistler last won the day on July 19 2018

whistler had the most liked content!

Community Reputation

505 Excellent

About whistler

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 10/15/1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nanda Parbat

Converted

 • Biography
  None worth mentioning.
 • Location
  Nanda Parbat
 • Occupation
  Real man

Recent Profile Visitors

768 profile views
 1. vrei sa-l activezi cu licenta ... sa inteleg ca nu-ti merge activarea XP in vmware ?
 2. Intreb si eu poate poate gasesc la cineva. Am nevoie de un display Acer aspire one - notebook. Model D 260 Pe net gasesc numai pe la 200/220 lei in conditiile in care un notebook sh e 450.
 3. inca activ. nu mai am timp de reply dar rasfoiesc.
 4. whistler

  arme!

  si eu vreau sa colectionez tancuri, dar n-am unde sa le parchez. 1. AK 47 e arma de razboi, deci sansele ca un civil sa aiba LEGAL asa ceva sunt imposibile. 2. pentru orice tip de arma, iti trebuie permis. 3. vrei sa-ti cumperi arma dintr-un magazin: iti trebuie permis. altceva ?
 5. so no Plasma, maybe LCD, and definitely LED merci de sugestii.
 6. caut sa-mi cumpar un TV. n-am bani de Kuro, deci plafonul e de 2700 - 3000 Ron si nu vreau sa trec peste DELOC. de asemenea nu as vrea sa-l iau din afara. pentru cei care detin un LCD, recomandati-mi si mie unul. Multumesc.
 7. stie careva? si is satul de calitatea celor oferite de google. LE: sa fiu mai explicit. vreau sa trimit UN singur email, deci nu e pentru spam.
 8. DACA upc fuzioneaza cu RDS (zvonuri vehiculate la un moment dat si prin presa), RDS-ul ar insemna ca ar detine monopolul. dar in Romania noastra asa mica si proasta cum e ea, avem Consiliul Concurentei, care le-a taiat-o din start si a spus ca n-o sa accepte (cica tre sa-si dea si ei acceptul intr-o chestie din asta) asa ceva, adica RDS sa inglobeze UPC-ul. Netul nu poa sa ti-l dea la gratuit pentru ca e o banda care se pierde aiurea. Din proprie experienta pot sa spun ca UPC-ul are o retea foarte aiurea configurata, in sensul ca la inceput cand au "dat drumu" la net, erau cat de cat ok, dar odata cu ofertele, au uitat sa mai upgradeze serverele, sa dea drumul la banda, sa schimbe routerele si tot asa.
 9. o invitatie se poate? pe razvizi@yahoo.com. merci fain.
 10. whistler

  God of War 2

  nimeni? n-are nimeni PS2 modat?
 11. whistler

  God of War 2

  Ai jucat God Of War 2 (PS2) ? Daca da, ma intereseaza doar daca l-ai jucat pe consola modata. Eu am un PS2 fat, si incerc sa-l joc de pe HDD, insa nu vrea. Il vad in lista de jocuri, insa cand il deschid ramane ecranul negru. Idei ?
 12. submitted to code.google.com
 13. n-am plugins. si cred ca e ultima, din moment ce e instalat ieri
 14. de fiecare data cand vreau sa intru pe pagina de la jurnalul national [jurnalul.ro], google chrome goes like : WHOA! Google Chrome has crashed. Relaunch now? s-apai ii dau YES, si intru cu firefox ca sa citesc ziarul. idei ?
×
×
 • Create New...