Jump to content

whistler

Active Members
 • Content Count

  424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

whistler last won the day on July 19 2018

whistler had the most liked content!

Community Reputation

516 Excellent

About whistler

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 10/15/1985

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Biography
  None worth mentioning.
 • Location
  Nanda Parbat
 • Occupation
  Real man

Recent Profile Visitors

1248 profile views
 1. Cine nu-si salveaza in ziua de azi loginurile !?
 2. Vreau sa cred ca ai nevoie de SPATIU DE STOCARE cu drepturi de read/write/execute pe tastatura aia USB. Dar intrebarea mea e alta: daca tastatura e wireless?
 3. Deci Kaspersky Virus Remover descarcat de pe kaspersky.com ... hmmm .. that's a hard one!
 4. https://www.botosaninews.ro/435308/social/o-familie-din-botosani-sustine-ca-cineva-i-a-oferit-bani-pentru-ca-decesul-unei-rude-sa-fie-atribuit-coronavirusului/ Din surse sigure, pot sa va spun ca la morga se practica asa ceva.
 5. Zicea cineva mai sus de fals in declaratii ...Pff .. prietene ca sa dovedesti aia e mai dificil. Tre sa dezgropi mortul . SI la cati sunt. Dar da. AIci in US stiu ca spitalele care inregistreaza mai multi morti datorita COVID primesc sume de bani mai mari de la stat. Dunno why. Zilele trecute discutam cu un prieten din Salt Lake si mi-a spus si el acelasi lucru. Nr mare de morti Covid => Bani mai multi de la stat. Sa inteleg ca in romanica e la fel. Superb.
 6. Gasesti si varianta pentru Windows dar tre sa stii sa lucrezi cu el. Nu e google engine: "Cine e Popescu Ion" PRESS ENTER. maltego homepage Toate fac parte dintr-un grup numit OSINT ( Open Source Intelligence). Spiderfoot, Maltego, etc. etc.
 7. Salut. Stiu ca te ocupi de vanzare VPS, daca nu ma insel, dar ai cumva oferta extinsa si pentru hosting ? DOAR pentru hosting.? M-ar interesa undeva la 100 de gigs.

 8. Daca vreau ceva custom? Ma refer mai mult la partea de stocare .. undeva la ~ 80 - 100 gb ? 😁
 9. Cu cine ar trebui sa vorbesc sa implementeze un sistem sa pot da quote si report si downvote la `nspe posturi dintr-un foc. In ordine invers cronologica: 1. Albastrel ce postez eu despre christine lagarde pe twitter nu inseamna ca e si adevarat. Un link cu o foto si o descriere ... Nu are rost sa explic mai departe. 2. Albastrel video cu ce zice Lagarde pe youtube-ul ala ... Nu am auzit nimic de virusi de boli de omorat oameni/pensionari/varstnici. Hai sa ascultam pana la capat declaratia ei de 3 minute si sa o filtram putin. Daca nu te descurci cu engleza spune-ne si sigur gasi
 10. Afara de Google Translate ... mai stiti si alte aplicatii sau motoare de traducere ? Am de facut o traducere din Engleza in Portugheza - ce o cunosc la nivel de incepator - si nu-mi suna deloc bine ceva ...
 11. Am niste foldere / fisiere pe un mac pe care nu mi le downloadeaza din cloud. Am totusi backUP de 2 Tera pe icloud ... imi stocheaza pozele online. Totusi niste foloder si fisiere nu vor nicicum sa se downloadeze. Ca idee am incercat sa mut tot ce aveam pe desktop pe un hdd extern si au ramas doar alea. Ah da .. cand incerc sa copiez cele mentionate mai sus ( folderele si fisierele apar cu dimenisiunile lor reale) imi da error code 8062. Am tot incercat cu solutiile de la google dar nimic. Precizez totodata ca nu am Time Backup activat, folderele/fisierele nu sunt l
 12. Caut utilizator de MAC ... am niste nelamuriri cu privire la sistemul de operare/fisiere/backup. PM me .. pretty please with a cherry on top
 13. Suna interesant. Da-mi un PM.
 14. Da-mi PM cu detalii. PS: daca stii deja ca e munca de 30 de minute de ce nu o faci tu ?
 15. Am plecat din Bucuresti. Escala la Frankfurt. Singura intrebare a celor din tranzit si de la checkin a fost daca am fost in ultima luna in China. Nemtii nu se obosesc cu coronavirusul. Ajuns in US ... nici macar atat. Nimic despre vizitat tari afectate de virus, daca prezint simptome ... NIMIC NIMIC. Tind sa cred ca era un stoc prea mare de spirt, masti si conserve prin farmacii/supermarketuri.
×
×
 • Create New...