cryszone Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Nu mai functioneaza adresa , mai este disponibila baza de date ? Quote
rubentiti Posted May 8, 2017 Author Report Posted May 8, 2017 Salutare... firma hosting a fost neseriosasa. Am avut cumparat pentru un an, a expirat si mi-au intrat email-urile de instiintare in spam si nu l-em vazut. In 2 saptamani de la expirare mi-au sters tot: conturi email, continut webisite (nu era cine stie ce, dar am stat vreo cateva zile sa il fac). Datele le am, ca le tineam intr-o baza de date separata(SQL Server). Daca doresti arhiva pot sa o exportez din nou de acolo si sa o furnizez. Urmeaza sa cumpar din nou domeniul la un alt provider Quote
cryszone Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Salut , da ma intereseaza , da mi un PM cu cateva exemple macar sa vad cum arata datele si imi poti spune si cost , modalitate de plata . Multumesc Quote
gabrieladonici Posted May 12, 2017 Report Posted May 12, 2017 Buna ziua mar interesa si pe mine un exemplu. Va multumesc Quote