Ndrey Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Am 2 calculatoare, cand mi l-am luat pe asta ultimul am sunat la aia de la internet sa imi configureze noul mac, dupa calculatoru asta (nu am ip dinamic si nici modem). Acum cand vreau sa intru pe net dupa calcu vechi nu merge, tre sa sun iar sa mil schimbe si tot asa. Exista vreun program care schimba Mac-ul? Adica sa am pe ambele calculatoare acelasi Mac. am vazut ceva pe youtube da cred ca e vrajeala. mersi Quote
Ndrey Posted May 18, 2008 Author Report Posted May 18, 2008 nu intelegi ca vreau un program? nu sa sun. Quote
shinnok Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 http://rapidshare.com/files/115758786/forndrey.rar.htmlAi acolo smac si mac address changer.Desigur puteai sa schimbi si din properties la placa de retea insa am luat in calcul si faptul ca sunt placi(sau drivere) care nu au acea setare. Quote
virusz Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 daca il intrebai pe google de "mac changer" sau ceva de genu, gaseai imediat .... nu o lua in nume de rau dar incearca sa cauti inainte sa intrebi!...bafta Quote
Ndrey Posted May 18, 2008 Author Report Posted May 18, 2008 daca il intrebai pe google de "mac changer" sau ceva de genu, gaseai imediat .... nu o lua in nume de rau dar incearca sa cauti inainte sa intrebi!...baftaam luat vreo doua programe care s-au dovedit a fi virusi. Quote
loki Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 esti pe rds?daca da, ruleaza din run un cmd.exePe placa veche conectata la internet dai ipconfig /release .Montezi compu nou sau pui cablu la cealalta placa de retea, ce ai tu nevoie...Dai in cmd.exe ipconfig /renewAstfel iti configurezi singur ce comp din casa intra pe net. Quote