taffy00 Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 Salutare vin cu o intrebare asupra unui subiect care imi da batai de cap si nu il inteleg.Am un site,o copie sa zic asa dupa spusele unui user de aici,dupa clicksud.org.Nu prea am reusit sa il optimizez SEO,de exemplu postez serialul Flash episodul x,iar la o interogare google,postarea mea apare cam pe pozitia 14,cine dracu se dupa tocmai pana la 14? Intr-o alta postare ,Las Fierbinti din 21 ianuarie,apar in prima pozitie pe google. . . .de ce asa de mare diferenta si cum as putea sa imi optimizez site-ul sa fie macar in 5-6 in SERP? Postarile nu prea difera intre ele din pc de vedere al continutului.Multumesc anticipat,stiu ca voi sunteti cunoscatori asa ca nu radeti de mine ca sunt incepator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ornitorincul Posted January 27, 2017 Report Share Posted January 27, 2017 (edited) Edited January 27, 2017 by ornitorincul 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taffy00 Posted January 28, 2017 Author Report Share Posted January 28, 2017 ms m-a ajutat foarte mult 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdan18 Posted January 28, 2017 Report Share Posted January 28, 2017 Pai zi ma e copie sau nu ? ce e diferit ? glumesc Sa fiu on topic, ti-as recomanda:https://www.udemy.com/seo-ultimate-guide/ Ajuta mult Cheers! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taffy00 Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 ha ha ha va credeti cine stie ce da defapt nu sunteti nimic. . . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spuickeru Posted January 29, 2017 Report Share Posted January 29, 2017 9 hours ago, taffy00 said: ha ha ha va credeti cine stie ce da defapt nu sunteti nimic. . . Pe celalant forum te dai cunoscator si aici esti mielusel micut. Fratilor inainte de a cere ajutorul cuiva sa te invete ceva cautati peste tot ca e imposibil sa nu gasesti. Numai eu traiesc din 2017, voi ati ramas inca pe vremea cand cereai access 399/499 pe mIRC ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taffy00 Posted January 29, 2017 Author Report Share Posted January 29, 2017 care celalalt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...