milionarul1 Posted February 19, 2017 Report Posted February 19, 2017 Titlu:Tutorial Batch(Dos) cum s-a iei bataie din cauza la un forum Inceput tutorial Prima regula e sa fi labagiu.A doua s-a dai ban. Sfarsit tutorial. Lasa c-ati arat eu cum e sa stai legat in beci fututi morti mati care a dat ban te aflu si pun tigani sati rupa curu.Te bat cu sarma de fier peste fatza in fiecare zi pana ceri iertare te faram ca pe teasc fututi dumnezei mati de labagiu.Trimit garda iti cuprind familia daca nu m-a ajuti dc banezi fmm de sarac.T-eai pus cu dracu cand imi fac rost de masina de flood o te rogi de mine o s-a ma numesc cosmarul vieti tale 1 2 Quote
aelius Posted February 19, 2017 Report Posted February 19, 2017 28 minutes ago, milionarul1 said: Titlu:Tutorial Batch(Dos) cum s-a iei bataie din cauza la un forum Inceput tutorial Prima regula e sa fi labagiu.A doua s-a dai ban. Sfarsit tutorial. Lasa c-ati arat eu cum e sa stai legat in beci fututi morti mati care a dat ban te aflu si pun tigani sati rupa curu.Te bat cu sarma de fier peste fatza in fiecare zi pana ceri iertare te faram ca pe teasc fututi dumnezei mati de labagiu.Trimit garda iti cuprind familia daca nu m-a ajuti dc banezi fmm de sarac.T-eai pus cu dracu cand imi fac rost de masina de flood o te rogi de mine o s-a ma numesc cosmarul vieti tale Iauzi, pula mea. Da care esti ma viteazule? Eu ti-am dat ban. Sa-i spui lu ma-ta aia sa nu isi mai schimbe rujurile ca mi-a facut curcubeu pe pula. Si da, moarte tiganilor de pe toata planeta asta. Mi-o sugeti, carbunilor. Si voi si nevestele voastre cu par pe picioare. Cand intrii aici, respecta regulile, ca-ti iau crucea lu coana ma-ta pe pula si imi fac schiuri din ea. 1 Quote
mov_0ah_01 Posted February 19, 2017 Report Posted February 19, 2017 iti da fratele tau masina de flood! vino la mine Quote
Spuickeru Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Masina aia de flood ce an este ? e inmatriculata ca sunt si eu interesat ? si este stoc sau este full option ? da-mi PM ca sunt interesat Quote