bebexar Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 ZBENGU: break _dance: ba asa ca is in clanZBENGU: ce clan ma imbeciluleZBENGU: ca daca aveam 1000 la timpu potrivit puteam sati fiu tatabreak _dance: www.rstcenter.com dai sa vezi ce clanZBENGU: ba imbecilu puleiZBENGU: ma rad de imbecilibebe xx: ))ZBENGU: break _dance: Acest site lan hackuit in 5 minute :http://www.alexandru200098.piczo.com nu credeti soartaZBENGU: ZBENGU: ZBENGU: HAI ZI CE NICK AI DE ESTI ASA SMECHEbreak _dance: Nemessis iti dau eu banbebe xx: bebe xx: Salut.break_mircea: cine estibebe xx: Rst?bebe xx: Esti membru rst ?break_mircea: dabebe xx: Ahambreak_mircea: dc?bebe xx: Si la ce programari participi ?ZBENGU: programariZBENGU: cei aiaZBENGU: bebe xx: break_mircea: dc pui intrebarile asteabebe xx: Sunt de la politia capitaleiZBENGU: sectorZBENGU: break _dance: decodez orce telefon nokia chiar acuma bebe xx: )))))))ZBENGU: vreaus i eu ebreZBENGU: romaneascaZBENGU: si eu berebebe xx: break_mircea: ba chiar estibebe xx: Ce sa fiu ?break_mircea: membrubebe xx: Da sunt in team, nu conteazabebe xx: ce nick ai pe forum ?break_mircea: Nemessisbebe xx: ))bebe xx: Da?bebe xx: Ce faci ma dracule ... ce mai zicibebe xx: cum merge cu munca ?break_mircea: ba tu ce nick ai ca cered o sa ai un ban marebreak_mircea: credbreak_mircea: ca o sa ai un ban mare pe sitebebe xx: Pai cum ma ratatule dai ban la colegu tau de servici ?bebe xx: break_mircea: ce nick aibebe xx: Kenpachibreak_mircea: sorry am treaba- Dupa vreo 20 de min "break_mircea: ba fi atent imi zice mie un taran ca pune cu mine pariu ca nu srag un site eu zic ce site ala imi da http://www.alexandru200098.piczo.com ce sa fac din el dar mam facut de 5 euro de telefon"break_mircea: ce tare esti!!!bebe xx: dute draq de copilbebe xx: si culcatebebe xx: BUZZ!!!break_mircea: ba dami si mie cqkill plz ca alm stersbreak_mircea: lamBUZZ!!!break_mircea: ba mil daibebe xx: pai fatil singurbebe xx: daca esti membru rst bebe xx: inseamna ca te descurcibebe xx: Doar esti NEMESSISbreak_mircea: dami scriptul ca nam chefbebe xx: Ca nu ma descurc , tu esti membru RSTbebe xx: Tre sa stibreak_mircea: ba mil dai nu mai fa mistoobebe xx: Okebebe xx: imediatbebe xx: intra aicibebe xx: www.sa-cacat-flama-pe..mine.zbengbreak_mircea: ba so dus vladuzbebe xx: unde?bebe xx: Si-a luat mandat da stiu l-a turnat ca , vindea cartofi in piata la crangasibreak_mircea: la puscariebreak_mircea: lool tu stiiiHai mai neme ca tu erai baiat bun Quote
zbeng Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 taci am ca asta libereaza telefoane nokiaZBENGU: ce dai buzzbreak _dance: asaBUZZ!!!ZBENGU: tu vei sa ma iau de mortii taibreak _dance: ba vrei un flood m,are de totbreak _dance: mare de totZBENGU: ba pizdoZBENGU: vrei ipbreak _dance: daZBENGU: bine ca nu imi arzi si palca de bazaZBENGU: cu echipa ta de hackeribreak _dance: vrei sa vezi ca nnu mai ai calcbreak _dance: ziiiiirau esti nemessis Quote
56kuser Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 In primul rand alai amator deoarece nici scrie nu stie. N-are cum sa fie Nemessis Quote
CODEX Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 Disperati dupac cqkill ! ala era subiectu pricipal Quote
Guest Kenpachi Posted May 20, 2008 Report Posted May 20, 2008 ala e Nemessis cum bebexar e Kenpachi Quote
Hertz Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 )))))))))De ce te-o nascut mata oligofren? Quote