Atotputernicul Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 Salut, imi poate spune cum pot face un passfile? Sau macar cum sa introduc un passfile cumparat in root, cu filezilla, am incercat tot felul de chestii dar nu imi pica mai nimic la scan. Va rog sa nu incepeti cu comentari jignitoare la adresa mea, dovedindu-va incapacitatiile de gandire Quote
geeko Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 passfile-ul care tu il cauti defapt e un wordlist ....sau password list .... ti l poti face singur fara stres depinzand de tarile care vrei sa le scanezi sau daca vrei sa dai random poti folosi ceva general care le poti gasi la un singur search pe google 1 Quote
Spuickeru Posted February 23, 2017 Report Posted February 23, 2017 Fiind atotputernic dupa cum spune si nickname-ul trebuia sa stii cea mai usoara metoda prin care poti sa il modifici este sa il stergi pe cel vechi direct in root iar apoi cu faci altul cu acelasi nume care sa contina ce vrei tu "ceva nou". rm -rf "pass_file" vi pass_file (adaugi password-list-ul cel nou) :wq! chmod +x pass_file 1 Quote
Fashion. Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 daca vr iti dau eu passfile-ul meu , add me on skype fashion.play12 ( sry daca nu am voie sa imi dau id-ul de skype ) 1 1 Quote
theeternalwanderer Posted March 1, 2017 Report Posted March 1, 2017 On 2/23/2017 at 5:44 AM, Spuickeru said: Fiind atotputernic dupa cum spune si nickname-ul trebuia sa stii cea mai usoara metoda prin care poti sa il modifici este sa il stergi pe cel vechi direct in root iar apoi cu faci altul cu acelasi nume care sa contina ce vrei tu "ceva nou". rm -rf "pass_file" vi pass_file (adaugi password-list-ul cel nou) :wq! chmod +x pass_file Not sure if trolling or being serious. -rf ca sa stergi un fisier text? Serios? +x pe wordlist?! +x??? +X?????????? @Atotputernicul daca vrei sa te joci in securitate atunci pune-te pe invatat si lasa-te de prostii. Daca nu, atunci fii skiddie dar nu te plange de comentarii jignitoare. Sunt curios totusi, ce plm faceti voi to "root"-urile daca nu sunteti in stare sa faceti un brute-force? Sau e un scenariu de genul DefCon: - Get root - ??? - Profit 1 Quote