L0nely Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 Am un laptop HP Pavilion G6 si de cateva zile butonul wireless nu mai funtioneaza. Il apas si niciun rezultat. Mergea perfect pana deodata cand mi-a aparut la semnalul wifi un triunghi galben -o eroare- si dupa un restart nu mai functiona butonul. Stiti care este cauza sau ce as putea sa ii fac? Si inca ceva, pentru luminozitatea ecranului am butoane pe tastatura. Dupa reinstalarea windowsului nu mai functioneaza. Luminozitatea este la maxim si nu o pot da mai mica. Daca stie cineva motivul si cum rezolv Quote
brdan18 Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 Nu functioneaza butonul in ce sens ? daca il apesi nu se intampla nimic ? sau nu merge apasat (fizic) In legatura cu luminiozitatea trebuie sa instalezi driverele, cauta pe site-ul oficial driverele si instaleazale si o sa poti reduce luminiozitatea. P.S. Daca ai reinstalat windowsul ai instalat si driverul wireles ?? este posibil sa nu functioneze acel buton pt ca nu ai driverul wireless (daca il ai fa-i un update sau remove and reinstall) Quote
L0nely Posted March 27, 2017 Author Report Posted March 27, 2017 Il apas si nu se intampla nimic. Am tot instalat cateva drivere pt wifi, dar fara rezultat. Quote
brdan18 Posted March 27, 2017 Report Posted March 27, 2017 Cauta pe google, sunt programe care iti detectaza automat toate componentele si iti descarca + instaleaza ultimele versiuni. Quote
oneminute Posted April 5, 2017 Report Posted April 5, 2017 Descarcă-ți 3Dchip și folosește driverul de acolo, iar dacă nu merge nici așa, ia-ți un adaptor WIFI te constă cam 30 - 40 de lei nou. Și plus de asta ai semnal și mai bun la el. Quote