Jump to content
loki

Blue Tooth Software help

Recommended Posts

Innebunesc, mi-am cumparat un blue tooth cu CD BlueSoleil; e 2AM si tot nu pot sa fac un amarat de file transfer. Am reusit un drag and drop si mi-a pus un exe pe telefon pe care naiba stie unde l-a pus ca nu ma lasa sa il sterg de acolo. Poate nu e prea compatibil cu Nokia N70, nu inteleg dar nu mai suport.

Dati-mi o idee de un software sa imi pot descarca telefonu, sa am acces la toate fisierele de pe el oriunde s-ar afla. Singura modalitate cu BlueSoleil e sa trimit pozele una cate una cu accept si alea alea. Si am 120 . :(

Pe google gasesc ba cu plata, ba cer net2.0 si nu am chef, e comp proaspat instalat, nu stau sa downloadez net20.

Link to comment
Share on other sites

Oof am dibuit symbyanu mamii lui.

Tutorial pentru cine mai are nevoie (ca a mai patit-o un amic, cd original si nu putea descarca nimic):

Daca va luati blue tooth, dinala eftin de care mi-am luat eu, la 25 lei, urmati pasii urmatori:

- bagati CD instalare

- NU instalati panarama aia de Blue Soleil care va baga si com port si placa de retea si altele.

- bagati blue tooth in usb si lasati sa isi caute singur driverele pe CD

- exista un program recomandat in special pentru huawei-urile digi de la erdeesh la transfer de date: MobTime. Instalati-l (urmati readme-ul lui). Reupload pe rapidshare (18m): http://rapidshare.com/files/118521954/MobTime_si_Drivere.zip.html

- In dreapta jos in systray apare iconita de blue tooth, click si conectati-va (setati telefonul sa fie detectat in prealabil).

- Porniti mobtime, selectati tipul telefonului (stie o groaza) conectati-va. El va transmite driverul prin blue tooth, acceptati transferul si instalati (click pe sms primit).

- De acu mana jos de pe telefon. Pe coloana din stanga a programului mobtime al 4-lea buton de sus in jos e transfer multimedia. Dati all files (stanga sus, al 4-lea buton pe orizontala) si aveti panele in stanga cu hardul si in dreapta cu telefonul (memoria si stickul mi le vede ca C$ Z$ pe N70). Succes la copiat.

Pentru cablu de date (erdeesh) conectati telefonul la usb, lasati sa isi caute driverul in kituri si porniti mobtime-ul. Copierea se face similar in cazul in care aveti datele in memoria telefonului. Daca ati pus stick e necesar doar driverul (fara mobtime) ca va fi vazut ca removable disc.

mobtimers8.th.jpg

PS Mama lui ca doar asa am facut si cu un alt blue tooth dar din greseala, (fara a instala softul). Mi-a trebuit o zi si o noapte sa imi dau seama ca, din cauza softului, mobtime nu mai vede telefonu.

Link to comment
Share on other sites

are un trojan fisieru ... avastu m-i la descoperit cand incercam sa downloadez

Eu am karspersky si nod32 (pe 2 compuri). Ce trojan, poate "posibil trojan" luat pe heuristic, pentru ca are rutine de transfer fisiere. Vezi cum se cheama fisierul detectat.

sau dai in windows start run fsquirt si gata apare transfer wizardu :))

send a file? receive a file? dau de 120 de ori receive a file? Nu am blue tooth-ul la mine sa verific. Programul mobtime merge frumos, faptul ca iti arata folderele de pe mobil si dai send/receive la cate fisiere vrei si in ce folder vrei, nu sub forma de sms.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...