salajansud Posted July 16, 2017 Report Posted July 16, 2017 Salut, am bani de investit intr-o masinarie de minerit, ~3k Euro. Din ce am vazut problema multora este ca, sursele consuma mult curent, pe mine nu ma interseaza acest aspect pentru ca acolo unde le pot tine, nu platesc eu curentul. Indiferent ca vine 200 lei sau 5.000lei . Acum vreau sa stiu: Merita sa investesc in asa ceva tinand cont ca nu platresc curentul ? PS: De ce banda de internet am nevoie pentru treaba asta. Multumesc ! Quote
QuoVadis Posted July 16, 2017 Report Posted July 16, 2017 2 hours ago, salajansud said: Salut, am bani de investit intr-o masinarie de minerit, ~3k Euro. Din ce am vazut problema multora este ca, sursele consuma mult curent, pe mine nu ma interseaza acest aspect pentru ca acolo unde le pot tine, nu platesc eu curentul. Indiferent ca vine 200 lei sau 5.000lei . Acum vreau sa stiu: Merita sa investesc in asa ceva tinand cont ca nu platresc curentul ? PS: De ce banda de internet am nevoie pentru treaba asta. Multumesc ! La ce pret are btc-ul momentan se merita. Banda e aproape irelevanta, e vorba de ceva mb / luna. Uita-te catre ceva de genul https://shop.bitmain.com/productDetail.htm?pid=00020170713062803148UbTJizc906C9 Quote
thorvenger Posted July 16, 2017 Report Posted July 16, 2017 Chiar daca tu nu platesti curentul, cineva va fi pagubit. Mai bine cumperi bitcoin de banii aia si basta. Quote
salajansud Posted July 17, 2017 Author Report Posted July 17, 2017 Am inteles ca nu este suficient sa rulez softul pe asa ceva, trebuie sa gasesc si "job-uri", exista programe ce le gasesc automat sau care este treaba cu asta ? 10x! Quote
QuoVadis Posted July 17, 2017 Report Posted July 17, 2017 3 hours ago, salajansud said: Am inteles ca nu este suficient sa rulez softul pe asa ceva, trebuie sa gasesc si "job-uri", exista programe ce le gasesc automat sau care este treaba cu asta ? 10x! Dafuq!? Despre ce vorbesti? 1 1 Quote