Oacki Posted July 22, 2017 Report Posted July 22, 2017 (edited) Salut, un prieten are o problema cu securitatea din facebook, de 2 saptamani se chinuie sa isi faca un cont dar dupa cateva ore il inchide pe motiv ca ar fi activitati suspicioase cu acel cont, a fost indrumat sa puna poza cu id, lucru care deja l'a facut dar tot de geaba acelasi motiv apare iar chiar nu stiam ca este fita la ora actuala sa ai cont de facebook sau baietii doresc cash ca sa il activeze, aveti idee ce ar trebui sa faca sau cui sa trimita mail pentru a activa acel cont? Edited July 22, 2017 by Oacki Quote
BogdanWDK Posted July 24, 2017 Report Posted July 24, 2017 Verifica browseru' sa n-ai extensii aiurea. Ia Malwarebytes si da-i un scan sa n-ai ceva adware instalat prin calculator (fara sens da cumva facebook-u stie daca ai si iti blocheaza contu si apoi te pune sa descarci norton si sa-i dai scan, am patit la o ruda). 1 Quote
Oacki Posted July 25, 2017 Author Report Posted July 25, 2017 Nup am incercat sa il connectez dupa diferite dispozitive gen 1 zi dupa un tel mobil clean fara nimic pe el inafara de fb si dupa diferite laptopuri fara cookies si cu antivirus nod32 la zi windows proaspat instalat aceiasi chestie se intampla, acum tine 1 zi maxim 2 dupa care il baga in block pentru activitati suspicioase Quote
poienarr Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 eu le faceam pe telefon cu android , dadeam resetare totala si mergea , luam cartele doar cu numar gratis si faci direct pe numarul de telefon , ca numai cu adresa de mail ti la blockeaza direct fara sa discute cu tine Quote