Jump to content

Oacki

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Oacki

  1. Nup am incercat sa il connectez dupa diferite dispozitive gen 1 zi dupa un tel mobil clean fara nimic pe el inafara de fb si dupa diferite laptopuri fara cookies si cu antivirus nod32 la zi windows proaspat instalat aceiasi chestie se intampla, acum tine 1 zi maxim 2 dupa care il baga in block pentru activitati suspicioase
  2. Salut, un prieten are o problema cu securitatea din facebook, de 2 saptamani se chinuie sa isi faca un cont dar dupa cateva ore il inchide pe motiv ca ar fi activitati suspicioase cu acel cont, a fost indrumat sa puna poza cu id, lucru care deja l'a facut dar tot de geaba acelasi motiv apare iar chiar nu stiam ca este fita la ora actuala sa ai cont de facebook sau baietii doresc cash ca sa il activeze, aveti idee ce ar trebui sa faca sau cui sa trimita mail pentru a activa acel cont?
  3. Adevarul este ca isi face treaba bine tare programul mai ales daca modifici putin mesajul si il bagi in romana, iar pe backtrack si kali mai trebuiesc instalate cateva programe pentru a functiona, merge foarte bine pe wifislax.
  4. e bine ca au pus iconita de facebook acolo dar nu au mai avut timp sa faca profil, nu era incus in banii aia
  5. "Apologies, but the page you requested could not be found. Perhaps searching will help." Nu merge linkul de download.
  6. salutare am si eu un Broadcom BCM4312 m'am documentat mult dar nu reusesc deloc stiu ca sunt probleme cu aceasta placa dar am vazut ca unii au reusit deci nu gasesc driverul pt linux ..deci la comanda airmon-ng stop ath0 imi zice ca nu am placa wireless dac ati putea sa ma ajutati as ramane recunoscator
×
×
  • Create New...