Jump to content
jigsy18

Kubuntu 8.4 probleme

Recommended Posts

Posted

Salut am mici(mari) probleme cu Kubuntu. Am dat comanda pentru un cd gratis .A venit Cd-ul ,l-am intalat in calculator,dar am mai multe probleme (mentionez ca e primul meu Linux):

I Nu imi deschide exe-urile (am bagat codurile alea in Konsole )

II Nu imi recunoaste driveru de net sau placa

III Daca nu imi recunoaste placa pentru internet normal ca nu imi merge internetul

IV MP3 nu mi-le deschide cu niciun program sau filmele

V Imi da eroare cand vreau sa deschid pozele

Va raman indatorat !!!

Posted

I Nu imi deschide exe-urile (am bagat codurile alea in Konsole )

GHINION. Instaleaza Wine. Cum? Cauta pe internet.

II Nu imi recunoaste driveru de net sau placa

GHINION. Daca ai internet prin PPPoE, e normal sa nu mearga din prima.

III Daca nu imi recunoaste placa pentru internet normal ca nu imi merge internetul

Vezi mai sus.

IV MP3 nu mi-le deschide cu niciun program sau filmele

Ubuntu nu include nici un codec, din motive legale (asa imi amintesc eu). Instaleaza codec-uri. Cum? Nu stiu. Cauta documentatie pe Internet.

V Imi da eroare cand vreau sa deschid pozele

Aici chiar nu stiu cum sa te ajut.

Ok... nu sunt eu guru in Ubuntu, dar daca revii cu informatii despre placa de retea, poate te mai ajut.

Posted

Multumesc pentru raspunsuri

I am incercat faza cu sudo pppoeconf si imi zice ca eu nu am internet prin pppoe

II si faza cu Wine am incercat-o dar imi trebuie net sa isi ia instalul dupa internet (asa mi se pare corect)

III Placa mea de internet se numeste:nVIDIA nFORCE Networking Controller

Posted

din cate am inteles eu ,am net de la Romtelecom multumesc pentru sfaturi acuma la scriu in caietul meu de notite .Multumesc oricum

@DLD merg sigur? eu la astea am pus ipiu meu si toate ale mele adevarate si nu merge netu

Posted

unde pun aceste ipiuri ca nu imi apare driverul pentru internet si cand intru in network conection e gol

Off Topic : Daca arunc calculatorul ce spuneti mai ''traieste''?

Posted

Aici m-ai bagat in ceata o sa inerc faza asta cu ipiu dar faza cu placa de retea .Am cd cu driveru dar nu poate sa intre doarece nu am instalat wine .Si tu ai zis sa caut driveru pe internet cu ce net pe linux :))