Jump to content
Nytro

Email-uri trimise de morti din...Rai

Recommended Posts

Email-uri trimise de morti din...Rai

de Carmen Ivanov | 13 Iunie 2008

Un nou serviciu de internet permite abonatilor crestini, dupa ce acestia au decedat, sa trimita email-uri prietenilor si rudelor care nu cred in existenta lui Dumnezeu. Youvebeenleftbehind.com (ai fost lasat in urma) ofera utilizatorilor facilitatea de a stoca email-uri si documente care pot fi trimise la un numar maxim de 63 de adrese in cele sase zile care urmeaza momentului in care abonatii au fost luati in Rai.

gal_mare_a_dark_angels_wing.jpg

Unele dintre mesaje pot fi informatii codificate, precum detalii ale contului bancar sau parole electronice, restul constituie incurajari spirituale, precum citate din Biblie, care au ca scop apropierea celor dragi "de Iisus si smulgerea lor din flacarile iadului.

Serviciul se bazeaza pe o interpretare diferita a mai multor carti profetice, printre care Apocalipsul, potrivit careia intr-o zi denumita Inaltarea la cer, crestinii alesi sunt luati in Rai de Iisus, restul fiind lasati sa petreaca inca sapte ani pe Pamant sub dominatia Anticristului. Site-ul de internet, al carui motto este "nimeni nu stie ziua sau ora", spune ca "ofera o ultima oportunitate de a intra in contact cu familie si prietenii" pentru a-i atrage la Iisus. Youvebeenleftbehind.com a fost creat de Mark Heard, un angajat de supermarket din Cape Cod, Massachusetts. El spune ca ideea acestui site i-a venit in 1999, pe cand cumpara actiuni online si si-a dat seama ca daca vine Inaltarea si este dus in Rai, n-are cum sa-i transmita sotiei parola lui de broker. Taxa de membru costa 40 de dolari pe an, dar Heard a refuzat sa spuna cati abonati are.

Sursa: telegraph.co.uk

Link to comment
Share on other sites

OAU! :shock:

Pai adica daca urmaresti condoleantele ai 6 zile timp sa spargi mortului mailu si sa-i furi din testament carti de credit fara sa te caute... asta daca nu fac rudele spiritism. Dar trebuie sa ai grija, nu te spovedi ca se afla acolo sus si iti bantuie mortu contu de email cu spamuri.

As stoca un mail de genul ca in bancul ala cu vaduva "Draga, te astept maine, nu lua multe haine cu tine ca e foarte cald aici"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...