TokyoMode Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Salut, as vrea sa stiu daca se poate trece de Google Account Protection !
theandruala Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Poftim http://lmgtfy.com/?q=caut+persoana+care+sa-si+bage+pula+in+gura+mea+ca+nu+stiu+sa+caut+pe+net
TokyoMode Posted January 5, 2018 Author Report Posted January 5, 2018 Prea retard pentru 2018. Ok, daca sunt discutii despre Telefoane Mobile si eu intreb ceva...e imposibil sa nu comenteze un jder oparit ca tine sa mai faca un post in + 1
theandruala Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Just now, TokyoMode said: Prea retard pentru 2018. Ok, daca sunt discutii despre Telefoane Mobile si eu intreb ceva...e imposibil sa nu comenteze un jder oparit ca tine sa mai faca un post in + Si tu pentru ce pizda ma-tii ai ai comentat? Vrei Bypass la googla acc, cauta in pula mea pe net. Mai era unu p fb, pe "Grupul it-istilor", tot de-alde tine.Ia vezi, daca ala a reusit cu ce a gasit pe net, tu nu poti?
TokyoMode Posted January 5, 2018 Author Report Posted January 5, 2018 Ba! Tarfa masculina, daca nu esti in stare sa ajuti, de ce comentezi ? Vezi-ti de problemele tale. De ce te bagi in seama aiurea daca esti prost ? Ma rog, nu am nimic cu tine ca esti prost dar fi si tu mai cu perdea ca se vede. Adio 1