Jump to content

Erase

Active Members
 • Posts

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Erase last won the day on December 17 2017

Erase had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  IT, programming

Recent Profile Visitors

4036 profile views

Erase's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

36

Reputation

 1. Consider ca daca au aceasta clauza in contract, nu sunt seriosi, si poate ar trebui sa te indrepti catre o alta institutie, si din fericire nu esti limitata. Sunt suficiente site-uri de profil care ofera informatii de calitate si te pot pregati pentru certificare; cand vine vorba de acreditari, cartonul acela pe care-l flutura pe site cu atata mandrie nu valoreaza o basina.
 2. Pentru inceput, daca vrei sa existe o probabilitate ca cineva sa te ajute urca arhiva si virusul pe un site de file sharing. Mai departe, daca esti crestin invoci divinitatile si speri sa nu fi fost folosit un algoritm de criptare asimetrica.
 3. Scopul topicului a fost ca sa iti dovedesti ca esti inteligent sau sa vezi daca reuseste cineva sa descifreze textul ? Este un challenge, ar trebui sa aiba cel putin un indiciu. In cazul tau, pentru ca oricum este la vedere, trebuia sa ne dezvalui constanta. Ca fapt divers, datorita faptului ca algoritmul tau este format din doua operatii lipsite de logica, nu are o singura cheie, prin urmare isi pierde importanta; fiecare numar impar de la 4027 in sus este o cheie valida. In orice caz, esti pe drumul cel bun, continua ceea ce faci. Fiti ma mai pozitivi.
 4. Putem sa vedem ce ai facut pana acum ?
 5. Pe un forum de genul asta se presupune ca sunt oameni maturi, calculati. Ce rost au postarile astea de cacat ? Dati dovada de creier ca parca erati programatori ... prostia cu logica nu se leaga.
 6. In try-catch trebuie sa prinzi exceptiile pe care vrei sa le manipulezi in ordine si doar in ultima instanta cele neasteptate. try { } catch (NullReferenceException ex) { //aici iti va returna ca sDataSet == null } catch (Exception ex) { }
 7. Intentia initiala a serviciului este colectarea de numere si pentru asta va bag pula-n gat tie si celor care mai practica treaba asta. Lasand asta deoparte, ce crezi ca am putea invata din sursa ta ? //[LegalCopyright] ©1999-2018 Jonathan Bennett & AutoIt
 8. NetFramework iti returneaza exceptia FileNotFound atunci cand accesezi un path invalid si UnauthorizedAccess cand nu ai drepturi suficiente pentru actiunea respectiva. http://blogs.microsoft.co.il/sasha/2012/04/04/what-anycpu-really-means-as-of-net-45-and-visual-studio-11/ Referitor la raspunsul tau, path-ul nu se schimba setand CorFlags.
 9. Formatul este irelevant. Pentru a citi un fisier nu ai nevoie de acces de administrator.
 10. Ai jignit fara sa lasi argumente. Cu ce pula mea esti mai special ? Esti din 2007 dar mentalitatea tot aia a ramas.
 11. kutiman, Ai cumparat btc ca sa cumperi x crypto cand ti se spune. In alte cuvinte ai devenit o marioneta care la final de zi va fi in pierdere sau, in cel mai bun caz, daca prinzi momentul, vei avea ceva profit.
 12. Invata ambele insa aprofundeaza doar limbajele de prog. in care crezi ca vei activa in viitor.
×
×
 • Create New...