Jump to content

Erase

Active Members
 • Content count

  189
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About Erase

 • Rank
  Registered user

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  IT, programming

Recent Profile Visitors

1259 profile views
 1. Metoda este invocata dinamic. Tu ai codul sursa dar nu-l intelegi.
 2. Codul este neobfuscat. Nu stiu ce fel de rev cauti tu.
 3. alimentare bitcoin

  LocalBtc iti ofera o oarecare anonimitate cu conditia de a face schimbul doar cu persoane fizice.
 4. Cred ca e cam devreme ... sa vedem cat traieste. Asta ar fi una dintre glume. Sunteti prea conectati bre ..
 5. Scripturi PC

  Daca vrei sa dovedesti ca esti mai destept ca ei o poti face cu creierul, insa, avand in vedere ca ai venit sa ceri sfaturi aici ca sa faci un cacat cred ca nu prea ai.
 6. 720p vs 1080p

  Nu. Aplicatia va detecta si va scala imaginile la rezolutia maxima suportata de dispozitivul tau.
 7. Baraiala Sunet

  Raspunsul intrebarii cu siguranta nu ar duce la rezolvarea problemei. Asta nu poate fi o problema de hardware daca se intampla din cand in cand pret de o secunda. Verifica cablul de iesire sunet..
 8. Free Software Crack

  Some next level shit right there ... int i = 0; private void tm_Tick(object sender, EventArgs e) { pb.PerformStep(); if (i == pb.Maximum) { MessageBox.Show("Added. "); tm.Stop(); } i++; }
 9. Recomandare curs C#

  De ce sa nu merite ? Cand investesti in educatie n-ar trebuie sa-ti pui intrebarea asta. Pe de alta parte ai foarte multe resurse pe internet iar daca "iti merge mintea" inclin sa cred ca n-ar fi nevoie.
 10. Xtremefile.eu Tracker Romania

  Asa ati intentionat sa arate ?
 11. Curs programare Iasi

  Cand vine vorba de aprecierea cunostiintelor unui absolvent de facultate probabil fiecare avem un standard. Un limbaj nu se invata in o luna sau un an ci intr-un timp definit de fiecare in functie de cat de decis este. Daca stii doar bazele programarii nu cred ca esti pregatit sa fii pus in fata unor probleme reale dar poti fi angajat de diferite firme, mici de regula, care gandesc pe termen lung. Nu te astepta sa ti se spuna ce sa inveti pentru ca in mare parte trebuie sa stii tot ce se poate despre un limbaj. Vorba multa saracia omului, ia si invata: - http://en.cppreference.com/w/ - https://msdn.microsoft.com/en-us/library/3bstk3k5.aspx
 12. Curs programare Iasi

  Daca ai ganduri serioase de angajare trebuie sa iei in considerare ca cunostiintele pe care le-ai acumulat pe diferite siteuri nu sunt destule. Zici ca stii sa folosesti pointeri; parerea mea este ca inca nu poti stii daca ii intelegi bine daca tu inca nu ai facut un proiect mai mare care implica folosirea lor. Nu in ultimul rand, de ce inveti C# care e limbaj menajat cand zici ca intelegi C++ ? Apoi de ce treci la limbaje pentru programarea web ? Parerea mea este ca ar trebui sa incetezi sa mai fortezi creierul inutil. Pentru inceput, rezuma-te la un singur limbaj si cand ajungi sa il intelegi foarte bine si eventual devii fluent poti incepe sa inveti altele, insa, fara a lua o pauza de la cel pe care-l stii. Nu toate meseriile se uita, dar programarea poate fi una fiind nevoie sa retii atatea functii, structuri de date, tactici, etc. Gasesti resurse pe internet in ce domeniu te intereseaza, de la tutoriale la carti si site-uri de profil. Spre exemplu, incearca sa faci o lista inlantuita si sa intelegi foarte bine conceptul. Stiu ca majoritatea pot spune ca te poti angaja si fara a stii mare lucru si ca daca stii ca spre exemplu printf scoate textul specificat in consola te numesti programator. Ei bine, eu nu sunt de acord. In programare, din punctul meu de vedere, ca sa spui ca esti programator trebuie sa intelegi ce se intampla 'under the hood' de preferat la orice functie pe care o folosesti si daca ai ajuns la nivelul asta probabil te poti angaja la o firma serioasa. Nu in ultimul rand, nu uita, perseverenta este cheia succesului. Multa bafta.
 13. Java Spaghetty code

  @Dragos, mergand taras nu va reusi. Lasa-l sa invete intai sa mearga, de preferat, fara ajutor.
 14. Java Spaghetty code

  Poti sa ne arati si noua stilul tau de "codat" ?
×