Slark Posted January 10, 2018 Report Posted January 10, 2018 Salutare! Prietena mea detine acest telefon si cum se pricepe nu habar n-am ce a facut de a activat prostia de google bypass (ea zice ca nu) sau asa a fost default (nu stiu) cert este ca a dat un reset din fabrica si bine inteles ca nu mai stie contu de google iar parola nici atat am tot incercat din ce mi-am amintit sa vad daca merge dar nici o sansa... m-am tot uitat pe google la tot felu de variante dar se pare ca nu merge nici una (ba nu apare assist ba nu vede tel in pc cand il bag la usb si asa mai departe) singura metoda pe care nu am incercat-o este cea cu o casca handsfree (pentru ca nu am) prin bluetooth stiti voi alta varianta? Quote
albastrel Posted January 10, 2018 Report Posted January 10, 2018 (edited) ai incercat asta? Daca nu merge... nici asta... trebuie facut cu combination file la SERVICE cu z3x box sau daca faci rost de box Combination File Edited January 10, 2018 by albastrel Quote
Slark Posted January 10, 2018 Author Report Posted January 10, 2018 nu imi apare assist nici unde..... am incercat peste tot si z3x box n-am si nici nu cred ca imi cumpar cred ca in cel mai rau caz il duc la un "shop" unde are Quote
Sandu Posted January 11, 2018 Report Posted January 11, 2018 16 hours ago, Slark said: nu imi apare assist nici unde..... am incercat peste tot si z3x box n-am si nici nu cred ca imi cumpar cred ca in cel mai rau caz il duc la un "shop" unde are Salut, am aplicat tutorialul de aici pe un samsung J5 2017, si a functionat perfect, poti incerca si pe al tau. Quote