GooPertin Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 AdPixo este o rețea publicitară care lucrează exclusiv cu premium premium. Anunturile sunt curate și calitative, rata de umplere 100%, plățile rapide și veniturile mari! De ce? AdPixo. - Tablou de bord ușor de utilizat - Statistici în timp real. - Suport prietenos 24/7 - Managerul cont dedicat. - Sistemul de trimiteri - Soluție proprie de server de anunțuri Beneficiile editorilor: - 85% venituri din acțiuni - aprobarea mai rapidă a domeniului - Plata oricând - $ 10 Plata minimă - 100% curate și sigură AD - Opțiuni de plată flexibile (Paypal, Payza & Bitcoin) Beneficiile agentului de publicitate: - Trafic numai de la edituri directe - Sistemul de urmărire a conversiilor încorporat - Completați controlul asupra campaniilor dvs. - Opțiuni avansate de direcționare (OS, Browser, Țară, Categorie) - Depunere minimă de 10 USD. - Detectarea avansată a traficului de fraudă Siteul a fost lansat in 2017 si probabil nu toti ati auzit de el. Te poti inregistra mai jos,si vei avea de castigat. Site: http://Adpixo.Com Quote
Gushterul Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 Mai exista popups?:) N-am vazut unul de.... si n-am blockere... Quote
jetus Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 mai exista dar prost platite toate chiar si pe bannere (nu google) iei acum 0.01 per click. Bataie de joc in ultima vreme daca nu-ti exploatezi singur traficul Quote
theandruala Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 Poti sa-mi dai o dovada cum primesti 10$ prin btc?Sunt curios cum iti dau aia 10 usd vand in vedere pretul fee-ului... Frumi reff ;( Quote
BONER Posted January 17, 2018 Report Posted January 17, 2018 eu raman la https://popmyads.com/ fie rata mica sau MARE , plateste! Quote
AminaKoyim Posted May 8, 2018 Report Posted May 8, 2018 poopads, popcash [net], ambele sunt serioase. Am peste 400$ cash out. Quote
DoubleG Posted May 8, 2018 Report Posted May 8, 2018 Is curios cum scoateti voi din popads, stiu ca te arde la SEO pt astea. 1 Quote