skylz.wik Posted March 3, 2018 Report Posted March 3, 2018 Salut , am si eu o rugaminte, imi doresc de ceva timp sa dau in cadrul armatei , dar trebuie sa fac si putina pregatire . Am invatat legislatia in domeniul apararii , putin la romana si engleza ( inca fac pregatire la romana si engleza). Rugamintea mea este , daca exista vreun site, manual sau orice alt material de unde pot gasi variante pe care pot sa le rezolv pentru romana/enngleza. Am rezolvat deja toate variantele din anii trecuti, dar nu pot sa le repet la nesfarsit ,fiindca o sa fie totul mecanizat dupa. Multumesc de timpul acordat . Quote
RAZOR1g Posted March 3, 2018 Report Posted March 3, 2018 A postat la off topic saracie ce esti,daca poti sa ajuti, ajuta,daca nu, nu comenta 1 12 Quote
brdan18 Posted March 3, 2018 Report Posted March 3, 2018 (edited) 14 minutes ago, RAZOR1g said: A postat la off topic saracie ce esti,daca poti sa ajuti, ajuta,daca nu, nu comenta te pup pe dinti, cu ranga EDIT: ti-am trimis PM cu ce te intereseaza Edited March 3, 2018 by brdan18 1 Quote