Jump to content

RAZOR1g

Active Members
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RAZOR1g's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

-68

Reputation

 1. Romania has great tourism potential, ordinary people are usually nice, obviously the infrastrcture is not the greatest and the mentality overall is behind compared to the west. The thing that saddens me the most is that we're in a vicious circle politically witch led us being stuck for 20+ years with corrputed politicians that have no interest in developing basically anything. The people with real value chose to leave for a better life and some of them end up hating the country witch is understandable, other than that I think Serbs are nice people :)
 2. Tu esti retardat sau cum ca nu inteleg? Au fost tot aici pe forum postate site-uri ale unor institutii din babuin land cu teme de wp nulled, esti incredibil de dobtic daca tu cauti argumente sa justifici faptul ca 10k este o suma ok pentru gunoiul ala de site
 3. Esti constient ca oricine cu jumate dintr-un sfert de neuron functional este capabil sa faca un site de genul asta cu un webhost si cu o tema premium de 15$ ? Btw la cum arata site-ul ala nici 15$ nu as da pe tema aia.
 4. hahahahaha cum e cv-ul ala, nu exista asa ceva :))))))
 5. Uite o solutie open source, arunca o privire si vezi daca e ce trebuie http://easyappointments.org/ https://github.com/alextselegidis/easyappointments https://github.com/alextselegidis/easyappointments-android-client
 6. A postat la off topic saracie ce esti,daca poti sa ajuti, ajuta,daca nu, nu comenta
 7. Cine are vointa, invata, se zbate, tampeste acolo in fata monitorului pana intelege ce a gresit, de ce nu merge whatever vrea sa faca, cine nu, o arde cu coduri de cs si laba, forumul din perspectiva mea este dedicat pasionatilor, entuziastilor, nu tuturor lighenelor, aia care calca gresit din prima e treaba lor, exista un regulament, daca ai bun simt sa citesti 10 randuri de reguli unde sa-ti faci o idee generala despre ce e forumul asta esti bine venit, daca nu, la revedere.
 8. Ai stiut ce ai vrut pe pula mea, ai aflat intre timp, ai inteles din mers care e treaba si cum stau lucrurile, probabil si-au batut unii pula de tine cand postai aberatii si ai inteles ca nu e bine ce faci, cat despre coduri de cs, exista developeri de cheats care castiga mii de euro lunar de pe urma copiilor care folosesc asa ceva. Hai sa ne uitam la noi in curte si sa incercam sa ne perfectionam in domeniile in care activam si sa ii lasam pe aia care care cauta coduri de cs in treaba lor, cine stie poate la un momentdat o sa se trezeasca si aia la realitate.
 9. https://slack.com/ maybe ?
 10. super tare, asa cadouri sa tot primesti
 11. Consulta un manual de clasa 10a, geometrie plana in pula mea. Daca vrei te invat eu cum sa trasezi o parabolica
 12. In situatia in care te afli in momentul de fata as zice sa incerci la spot admission, primesti raspuns instant si in cazul in care e negativ poti sa te reorientezi. Nota 5 la bac la matematica ar putea fi o problema.
 13. Daca iti permite buzunarul clar UK, acum nu stiu care e treaba cu brexit-ul si cu ce se mai intampla acolo. Nu te-ai gandit sa cauti ceva si prin tarile nordice ? Norvegia,Suedia,Danemarca, Olanda. Cel mai probabil iti trebuie ceva certificat de lb. engleza. In Birmingham (University of Computer Science) am un coleg de liceu si diferite cunostinte care au ajuns acolo si sunt chiar bine. Pe scurt daca iti permite situatia finanaciara si ai sanse reale sa intri, eu zic ca nu ai cum sa iesi in pierdere pe termen lung atat financiar cat si ca cunostinte acumulate in timpul facultatii.
 14. Eminescu in pula mea :))))))
×
×
 • Create New...