Jump to content
nicolasrange

Payza Inchis ( Frauda )

Recommended Posts

Obopay / Payza

 

     MH Pillars, Ltd., aflată în afaceri ca Payza, a fost acuzată de un juriu federal în Districtul Columbia, în baza unor acuzații că a operat o afacere de servicii bancare fără licență bazată pe Internet, care a procesat mai mult de 250 milioane USD în tranzacții.

 

     O afacere care transmite bani este una care transferă fonduri în numele publicului prin orice mijloace, inclusiv prin transferuri electronice în Statele Unite sau către locații din străinătate. În cele mai multe state sau jurisdicții, operarea unei întreprinderi de transmitere a banilor fără licență era pedepsită ca un delict sau o infracțiune. Eșecul obținerii unei licențe în astfel de jurisdicții este o infracțiune federală. În conformitate cu legea din Districtul Columbia, întreprinderile de transportare a banilor trebuie să obțină o licență de la Superintendentul Biroului Instituțiilor Bancare și Financiare din Districtul Columbia, iar eșecul de a face acest lucru a fost o crimă.

 

     Pârâtul este acuzat că operează o afacere de transmitere a banilor care a funcționat fără licențele de stat necesare și care a transmis cu bună știință fonduri provenite din activități ilegale începând cu martie 2012 sau până în prezent.

 

     O rechizitorie este doar o acuzație formală că un inculpat a comis o încălcare a legilor penale și nu este o dovadă a vinovăției. Orice inculpat este presupus nevinovat până și numai dacă este dovedit vinovat.

 

     Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de contul dvs. Payza sau dacă considerați că sunteți victima, trimiteți un e-mail la USADC.OBOPAYZA@usdoj.gov (link-ul trimite e-mail). Vă rugăm să includeți numele, adresa de e-mail și informațiile de contact din mesajul dvs. Cineva va răspunde la e-mailul dvs. în termen de 5 zile lucrătoare. În timp ce nu putem acționa în calitate de avocat sau nu vă oferim consultanță juridică, puteți solicita sfatul unui avocat cu privire la acest lucru sau la alte chestiuni legale conexe.

https://www.justice.gov/usao-dc/victim-witness-assistance/obopay-payza
  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...