katanajr Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 Se poate pune cumva un Server de Counter-Strike,WoW,Hub ceva pe un root ca sa mearga non stop si cand am PC inchis??? As vrea sa stiu mai ales pt counter-strike !!! Sper sa aveti un raspuns bun si sa imi dati un tutorial cum sa aflu un root si cum sa adaug un srv pe el ! THX Quote
alex.1. Posted June 23, 2008 Report Posted June 23, 2008 Pai da,scoti ceva bani din buzunar si cauti un server dedicat.Asa nu o sa aiba nicio treaba cu pc-ul tau.Iti pui serverul de cs,wow sau ce vrei tu si gata. Quote
katanajr Posted June 23, 2008 Author Report Posted June 23, 2008 Am gasit un Root si l-am scanat.Acuma tot ce am nevoie e sa stiu cum pun srv?Prin ce prog.Am auzit de la cineva ca se poate prin Pukin ceva de genu se numea programul.Sau Shell apai nush ces cu ele :! pls help me si ms Quote
rimagheo Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 Am auzit de la cineva ca se poate prin Pukin ceva de genu se numea programul.Sau Shell apai nush ces cu ele Nu Pukin, ci Putty sau WinSCP. Quote