Jump to content

rimagheo

Active Members
  • Posts

    563
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

rimagheo last won the day on December 19 2012

rimagheo had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rimagheo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

70

Reputation

  1. Poate ai prin casa un automat tip AC3 10 A cu duble contacte ale releului (bobinei). Un electrician priceput ti-l poate "configura" pt ceea ce doresti tu.
  2. Pana la urma am inteles ca d-lui vrea sa se joace doar cu informatiile EXIF - > https://ro.wikipedia.org/wiki/Exif Asa ca nu toate imaginile de pe net au EXIF info. Pe vremuri eu ma jucam cu HEX Editor sau cu ResHack, dar se pare ca astazi exista tooluri dedicate .
  3. https://www.imore.com/how-to-reset-enter-dfu-mode-iphone-7 Alege DFU mode (device firmware update) , numit uneori si "device recovery mode" Din DFU mode vei putea să dai restabilire setări din fabrică. In limba română: https://www.appleking.ro/blog/dfu-mode-cum-se-utilizeaza-iphone
  4. UIte aici link de la rusi: http://mixsoft.org/router-scan-v2-53-by-stas-m-skachat-besplatno-na-russkom-cherez-torret-s-ofitsialnogo-sajta-instruktsiya.html daca nu sti rusa, da clik in casetele/butoanele alea verzi sau de aici: http://turbobit.net/download/started/nsl42cp6mpgd Descarcat si testat acum.
  5. Ai spus ca are si floppy disk. Ia de pe linkul urmator o imagine a unei diskete de boot: http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm Te duci la un Pc care are flopyy drive, introduci o disketa goala si care a fost verificata in prealabi ca nu are sectoare stricate si rulezi boot98se.exe sau ce imagine de boot ai ales de pe site (infunctie de sistemul de operare pe care rvei sa-l instalezi). Odata disketa de boot creata, o introduci in laptop, bootezi de pe ea, introduci Cd-ul in laptop si scrimbi directorul A:\ in D:\ (presumunand ca D: este unitatea CD-ROM) Daca partitia C: nu a fost formatata o formatezi cu comanda FORMAT C: /SYS (parametrul sys copiaza cateva fisiere sistem pe C:) . Sau simplu. FORMAT C: Tastezi comanda DIR ca sa listezi fisierele de pe Cd, apoi tastezi setup.exe si urmaresti instructiunile PS: Daca vrei sa folosesti laptopul, recomand sa instalezi Win2000. Ruleaza apropape la fel de rapid ca si win98 si nu o sa intampini tot felul de probleme legate de compatibilitatea programelor instalate. App: exista si un update sau un service pack (neoficial) pt win98: http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Unofficial-Windows-SE-Service-Pack.shtml https://rstforums.com/forum/topic/95663-problema-instalare-windows-98/# *si eu am tot felul de artefacte in domeniu; cel la care tin cel mai mult este unul de 28 Kg ca cel de aici: http://www.recycledgoods.com/ibm-9585-386sx-33-mhz-ps2-85-computer.htmlInsert other media
  6. epic a migrat toate siteurile sale pe un alt server unde din pacate nu poate sa tina si hackpedia din cauza continutului. Asta este tot. Ar fi avut nevoie, asadar, de un alt spatiu de gazduire. Pentru ca am postat multa informatie utila acolo si pe care nu o tin minte totdeauna, atunci cand am nevoie il accesez din web archive clik sa vezi )->Hackpedia - Index page
  7. Am mai multe tablete, Evolio, Allview (pe care am dat banii cam degeaba), dar sunt foarte multumit de Asus Phonepad 7. Aplicatiile merg foarte repede, are procesor Intel, bla..bla..
  8. Dupa cum vad eu in poza, sistemul are setata data de 1/16/2015, adica 16 ianuarie. Cel mai probabil intra direct in BIOS pentru a seta data sistemului corect.
  9. Sa mor daca vad undeva Ip 86.120.200.36 ... chiar m-am uitat atent. Poate a fost postat si apoi sters.

    Iar daca mi-a scapat, nu te ofensa, doar suntem useri cu state vechi

  10. Am incercat eu pe Android si merge. Cei drept, am ales ceva niste jocuri cu masini la intamplare...
  11. Iata cum arata un incarcator universal pt acumulatori telefoane
  12. [EDIT] ... Te-am citit dupa ce postasem. Imi manifestam si eu uimirea cum de nu stiam ca nu vede dupa ce am discutat atat de mult si ne cunoastem oarecum de peste 8 ani. Asadar... nu este Cracknel. Mai mult ca sigur. L-ma vazut acum mult timp prin niste mici poze si nu prea seamana. Uitamdu-ma la inregistrarea de la ProTv si sunt convins ca nu este el.
  13. rimagheo

    Cositor

    Eu cand eram mic-mic, pe vremea comunistilor, luam de pe fasungurile becurilor. Este acolo o gramada de cositor.
  14. rimagheo

    Static

    Cred ca se refera la energie sau curent electrostatic; adica acea incarcare electrica obtinuta prin frecarea a doua corpuri. In urma frecarii un corp primeste energie (sarcina) negativa iar celalalt pozitiva. Dupa ce s-au incarcat, intre ele are loc o descarcare electrostatica. A fost amintit generatorul Van der Graff, amintesc si eu norii incarcati electrostatic, pieptenele cand este trecut prin par, etc. Acest tip de energie nu poate fi stocata in niste baterii (acumulatori). PS: oricum nu s-a inteles nimic din ceea ce doreste, chiar zice "nu stiu cum sa ma exprim exact", iar noi ne chinuim sa raspundem la niste intrebari fara noima.
  15. Cauta pe net dupa "circuit basculant cu 2 leduri" de ex: Semnalizator optic cu 2 LED-uri | Craftnet Electronics
×
×
  • Create New...