Jump to content

Rikudo

Active Members
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

About Rikudo

  • Birthday 01/01/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rikudo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Rikudo

    Film.

    Salut, cunoaste cineva filmul de la minutul 11:18 ? https://www.youtube.com/watch?v=MJ_Gqh9ATfs
  2. Cu 3$ cumpar de la rusi 10 shell-uri. Cu 4$ cumpar tot de la rusi 10 cpanele. Mai bine ti-ai face un magazin, asa le vei vinde mai usor.
  3. De la tipul asta putem invata o lectie despre viata. Nu va mai plangeti ca nu aveti noroc, ca nu aveti un job pe care vi l-ati dorit, ca viata-i grea, ca sunteti lenesi sau ca nu aveti chef de nimic. Toata lumea trece prin perioade grele in viata, si BillGates a trecut prin multe desi e miliardar, si Steve Jobs a murit de boala X dar a fost miliardar. In viata DACA nu faci tu totul singur, nimeni nu te va ajuta, nimeni nu-ti va da nici macar UN CENT sa traiesti, viata-i dura si trebuie sa te descurci singur de aceea ai aparut pe lume (omule). Am uitat sa spun si eu, respectele mele pentru el, dar l-am contactat personal.
  4. "Am ajuns sa vorbim sub forma de experiment despre oamenii care au reusit sa traiasca o zi, o saptamana sau o luna fara smartphone, tableta sau internet. Sa nu credeti ca nevazatorii sunt insa deconectati de la tehnologie, ci dimpotriva. Echipa iLikeIT l-a avut invitat pe Alexandru Cucu - un olimpic la informatica speciala si student la matematica, care, in timpul liber, este fan al tehnologiei si urmareste iLikeIT. El este student anul 1 la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Matematica, si, desi e nevazator din nastere, se poate mandri deja cu titlul de olimpic la informatica speciala (pentru nevazatori). Stie sa si programeze si foloseste si laptop si tableta si smartphone, este fan iLikeIT si urmareste toate editiile pe internet. El ne-a aratat cum foloseste laptopul, ce programe utilizeaza, inclusiv pentru programare, si cum navigheaza pe internet." Pentru cine nu a vazut videoul: iLikeIT. Internetul, prin ochii unui NEVAZATOR. Desi nu vede, Alexandru foloseste tableta si laptopul pentru Facebook si Mess
  5. https://e-obmen.net/exchange/sell16/buy43
  6. Bun, se multumeste. Edit//: Acum am citit, este simtomul care se declanseaza din cauza spatilor mari. Ok se poate inchide topicul, thanks.
  7. Salut, doream sa discut cu voi despre acest lucru. Folosesc Google Earth de aproximativ 5 ani. De fiecare data cand ma uit la un ocean, imi bate inima foarte tare si incepe sa mi se ridice parul pe mana, lafel mi se intampla si in spatiu cand ma uit la stele sau alte galaxy. Ciudat este faptul ca: daca ma uit pe pamant, la orice oras/sat/constructie nu mi se intampla nimic. A-ti avut vreodata acest sentiment? Daca da, a-ti reusit sa scapati de el? Cum? Sunt constient ca este o chestie ciudata, dar in acelasi timp este curios cum ataca creierul uman (in cazul meu).
  8. Si nu numa-i asta, mie unul nu-mi place pentru ca la ora actuala e doar GNOME, nu inteleg de ce nu vor sa-l faca KDE, BackTrack-ul KDE e foarte frumos. Care a-ti avut BackTrack 5 R3 KDE da-ti click pe FireFox, vedeti ce misto sare mingiuta?
  9. E o conspiratie totala, undeva se pastreaza toti vectorii testati de voi, astia fac bani pe spatele vostru. @ Am ajuns la nivelul 3, nu am mai continuat, e interesant.
  10. https://rstforums.com/forum/84992-blackhatvpn-do-your-dirty-stuff-us.rst Ai preturi ieftine, si servicii bune. De ce inhaitezi cu toti nesimtiti? Gandeste-te de doua ori inainte sa faci ceva.
  11. Esti frumos, cine ti-a reglat dinti? Sunt putin cam strambi, ai luat-o-n gura ?
  12. Foarte bun, recomand persoanelor care activeaza in domeniul BlackHat si doresc sa fie arestate repede. Un bun tovaras a fost arestat pentru pentesting ilegal, pentru a se proteja folosea VPN Premium de la cyberghostvpn. VPN-urile gratis nu sunt niciodata "safe", dar probabil sunt "bune" la conexiune si viteza, in schimb, pentru VPN-uri safe: https://rstforums.com/forum/84992-blackhatvpn-do-your-dirty-stuff-us.rst
  13. As fi incantat sa vin, dar nu imi pot rezerva o picatura de timp. Daca te rog, face-ti o inregistrare video sa vedem cum au prezentat, este mult mai "captivant" decat cititul prezentarii.
×
×
  • Create New...