TimCTF Posted April 6, 2018 Report Posted April 6, 2018 Salut, Va invit sa participati la un CTF destinat liceenilor interesati/pasionati de securitatea informationala, e un CTF destinat incepatorilor si intermediarilor. Puteti participa chiar daca nu sunteti liceean/liceeni la sectiunea "Just for fun". Link pentru mai multe detalii: https://contest.timisoaractf.com/home Multumesc! 3 1 Quote
Zatarra Posted April 6, 2018 Report Posted April 6, 2018 Daca aveti nevoie de ajutor pentru editiile viitoare dati un semn :P. Multa bafta cu aceasta editie. Pacat ca nu mai am 19 ani si 11 luni 1 Quote
TimCTF Posted April 6, 2018 Author Report Posted April 6, 2018 3 hours ago, Zatarra said: Daca aveti nevoie de ajutor pentru editiile viitoare dati un semn :P. Multa bafta cu aceasta editie. Pacat ca nu mai am 19 ani si 11 luni Multumim frumos pentru suport! Speram sa avem cat mai multi participanti! Quote
ImiDucCuMandrieSteagul Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 (edited) Urat rău CTF-ul. Unde au fost cazate echipele nu puteai sa stai de miros(cred că aveau și șobolani). Mi-a ieșit un chall de la Forenics din bulaneala, ne-au luat punctele că n-am dat explicații "full", de pe locul 3, pe 4. Edited June 11, 2018 by ImiDucCuMandrieSteagul Quote