shinnok Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 ...in cazul in care nu il stiati,here it is: Quote
Nytro Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Asta ar trebui sa vada retardatii care cred ca toti romanii sunt tigani , hoti , cersetori ... Sunt mandru ca sunt roman Quote
shinnok Posted June 27, 2008 Author Report Posted June 27, 2008 Intradevar Nytro au fost si sunt oameni deosebiti in romania...chiar daca majoritatea lasa de dorit,insa nu putem zice ca romania sucks pt ca asa este in majoritatea tarilor.Offtopic: si acum ca sa va ametesc de tot:http://www.youtube.com/watch?v=W7znmPvyKJU :shock: Quote
Nytro Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 Dap , cea mai mare problema a Romaniei o reprezinta tiganii . Insa nu sunt toti la fel , de ce nu arata ce palate au unii ( si dorm in corturi ) ? Si cum de e rau sa fi taran in Romania , si nu e nimic rau in a fi fermier in america de exemplu ? Cum de e rau sa cresti animale in Romania si nu e rau in alte state ? Totul se rezuma la mentalitatea celor care ne critica , care nu stiu decat foarte putine despre Romania si acele putine lucruri pe care le stiu sunt de rau . Quote
loki Posted June 27, 2008 Report Posted June 27, 2008 imi place ca daca postam pe youtube in engleza ne batem cu italienii iar in romana cu ungurii. urhgghhh azi am vazut roshu la al doilea film. Incep sa iubesc tiganii si sa urasc italienii Quote