Jump to content
SeSeGod

iphone 7 cu parola si probabil icloud locked

Recommended Posts

Salut! Am cumparat un iphone 7 din anglia pe bani marunti de la niste copii si ziceau ca nu e furat.. normal ca e furat..Are parola si as vrea sa stiu ce ii pot face?! Astept acum sa fac rost de un cablu usb sa vad daca pot sa trec de parola cu Dr.fone crackuit. Este vreo metoda mai usoara sa trec de parola? Dupa ce trec de parola probabil e blocat in iCloud..Tin sa mentionez ca nu are Siri activat. Am vreo sansa sa-l deblochez si sa-l fac ca nou? Merci anticipat

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, alezu2000 said:

fura altul fara parola..e mai simplu

 

Edit// ma scuzi, "cumpara" altul

Ma asteptam la raspunsuri din astea 'destepte'. Nu conteaza circumstantele da eu chiar nu ma injosesc sa bag mana in buzunaru' nimanui. Am dat 25 de lire pe el si vreau sa stiu de pot face ceva cu el sau il dau pe piese..

Link to post
Share on other sites

pune-l la politie. Spunele de la cine l-ai cumparat si unde.

 

Poate macar proprietarul se bucura si-ti da si ceva bani de buzunar.

 

PS: Futu-va-n gura cu furatul. Da-var cu executare!!! (nu dau nume)

Edited by yoyois
  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

The iPhone is very important for us. And we can easily lock the phone to protect the iPhone from the hackers. I can activate iPhone without sim which is very easy steps to solve the problem. you can easily activate your iPhone without using any type of sim card. it is very easy steps to activate. if you have more problem then you can contact the support team.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...