adineamtu01 Posted August 19, 2018 Report Share Posted August 19, 2018 (edited) Salut,as dori sa recuperez pozele de pe telefonul respectiv care este mort complet..nu stiu ce mama naibii s-a intamplat cu el dar este dusa placa de baza din ce am inteles de la cativa baieti cu service-uri pe aici.problema este ca niciunul dintre ei nu poate recupera datele (pozele,mai exact),ei neavand decat solutii software,ori aici am inteles ca amr trebui dezlipit chipul si mutat pe alta placa sau ceva de genul,daca am inteles eu bine.Ca sa scurtez povestea,daca cineva stie sigur suta la suta ca poate face asta,ai ofer o vacanta in Tenerife(aici locuiesc)(platesc biletul de avion dus-intors,cazare all inclusive) si 300 de euro. Multumesc ! Edited August 19, 2018 by adineamtu01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adineamtu01 Posted August 21, 2018 Author Report Share Posted August 21, 2018 Va multumesc,am rezolvat problema,am lasat telef pe bar si l-a umflat cineva aseara...ce dobitoci,aveam un x si huawei-ul defect pe bar si ei au furat pe ala defect.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted August 21, 2018 Report Share Posted August 21, 2018 Dar faptul ca ai postat aici ti-a crescut nivelul de bulan. Deci tot venim in Tenerife, pregateste haleala si pileala! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adineamtu01 Posted August 21, 2018 Author Report Share Posted August 21, 2018 nici o problema,chiar m-as bucura sa am vizite,care va nimeriti pe aici,trimitet-mi un mesaj !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThaiFight Posted November 12, 2018 Report Share Posted November 12, 2018 On 8/21/2018 at 10:39 PM, adineamtu01 said: nici o problema,chiar m-as bucura sa am vizite,care va nimeriti pe aici,trimitet-mi un mesaj !!! Pare puțin dubioasă treaba asta cu invitația in Tenerife 🤫 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.zife Posted November 12, 2018 Report Share Posted November 12, 2018 stai relax ca le am eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...