Jump to content

ThaiFight

Moderators
  • Posts

    426
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by ThaiFight

  1. Nu am inteles nimic din mesaj 🤔
  2. Salut @giraffedev trimite te rog dovada prin Pm ca a primit codul de la tine , si va avea Ban permanent pe acest site . Mulțumesc !
  3. Main Tournament ; For more Details - https://utex.io/
  4. Hello @6665665665 you can change the first post without double-posting. read the rules! Warm for Double post - If you have multiple consecutive posts ;
  5. Salut ! la ce pret sunt , iti recomand sa-ti cumperi una
  6. ThaiFight

    Netflix

    Fereasca Sfantul Ioan , Petru si Vasile . sper ca nu vorbesti serios ?
  7. Da , sigur . motiv pentru care se cere un Cazier
  8. Sunt extrem de puține societăți private care angajează cu dosar penal . nimeni nu isi mai asuma asemenea responsabilități .totuși , vorbim de un dosar penal , si , au trecut vremurile in care cădeai de acord cu angajatorul etc Ps : da , sunt si societăți private care isi asuma acest risc !
  9. Salut @lzomediaorice angajator iti va cere un cazier judiciar . atat timp cat ai un dosar penal , nu stiu cine te va angaja ce este asa greu de inteles ?
  10. Ți-am scos banul! Distractie 👍
  11. Bă , am auzit cumva țigan?
  12. Ce legătură au afacerile , cu un amărât de telefon:) ?
  13. Nu intru in discuții profunde , ca nu-si au rostul:) viata mea nu se rezumă doar la unele site uri de socializare , si chiar daca ar fi asa , am o viață foarte decentă .
  14. Daca folosesc facebook , instagram și whastapp nu am o viață decentă ?
  15. A facut ceva figuri, m-am reconectat , dar din pacate problema persistă 😅
  16. Facebook a picat. Utilizatorii din România, dar și din alte țări, nu pot folosi rețeaua . Facebook a picat. Utilizatorii Facebook din România, dar și din alte țări, reclamă, miercuri, mai multe probleme la funcționarea rețelei de socializare. Utilizatorii Facebook din Europa, dar și din alte regiuni ale lumii, reclamă faptul că nu pot posta sau nu pot răspunde mesajelor primite pe rețeaua de socializare. “Nu pot posta pe Facebook”, “Nu pot să mă loghez pe Facebook” și “Nu pot răspunde la nicio postare”, sunt câteva dintre miile de mesaje postate de utilizatori după ce rețeaua de socializare Facebook a picat. Potrivit unei hărți realizate în baza mesajelor furnizate de utilizatorii care reclamă probleme la funcționarea rețelei Facebook, Facebook a picat în țări din Europa, America de Nord și de Sud, dar și Asia. The Sun notează, miercuri, că sunt probleme și cu cele două aplicații ale Facebook, Instagram și Messenger. Potrivit sursei citate, legat de problemele cu care se confruntă Facebook, de mai bine de o oră, utilizatorii se plâng de un blocaj total (35%), că au probleme cu news-feed-ul (33%) sau că nu se pot loga (30%). Pe Instagram, utlizatorii raportează probleme legate de news feed (56%), de logare (28%), dar și alt gen de probleme (14%). Facebook, cea mai mare retea de socializare online, a mai înregistrat probleme în cursul acestui an. Atunci, problemele au fost înregistrate în Europa, dar și în America și Asia. Source : https://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/facebook-a-picat-utilizatorii-reclama-probleme-in-romania-dar-si-in-alte-tari.html
  17. Lasă bre , nu-ți face griji. Iti dau eu răspunsurile , dar poate nu le copiezi bine
  18. Salut @Alexander2 ai facut dublu post . stii ca ai posibilitatea de al edita pe primul ?
  19. Ba , voi înnebuniți cu totul ce sărăcie 😕
  20. Știi cum e vorba aia : încercarea moarte n-are
×
×
  • Create New...