Active Members SynTAX Posted September 29, 2018 Active Members Report Posted September 29, 2018 (edited) 1. Intrati pe Cuyahoga County Public Library 2. Click pe "My Account" si apoi "Create Account" 2. Deschideti Fake Name Generator 3. Introduceti datele de pe Fake Name Generator in contul de Cuyahoga Library, cu doua mentiuni: puneti cod postal de Ohio si adresa de e-mail la care sa aveti acces. 4. Intrati pe E-Mail si copiati Acces Number-ul, dupa care va logati pe Cuyahoga County Public Library, introduceti doar Acces Number-ul, dupa care va pune sa va creati un PIN Number format din 4 cifre. 5. Intrati pe Lynda.com, selectati "Sign In", dupa care selectati "Sign in with your organization portal". Acolo introduceti link-ul de la librarie, dupa care Acces Number-ul si PIN-ul pe care tocmai vi l-ati ales. Si gata, aveti cont. Daca aveti intrebari, intrebati-ma in mod inteligent. Daca stiati deja asta, puteti sari peste topic. Nu stiu cat dureaza chestia asta, insa chiar si o luna daca aveti acces, este ok. Va ia maxim 5 minute sa creati tot ceea ce am explicat mai sus. Hai bafta. EDIT: Nu numai la Cuyahoga Library merge. Puteti intra pe Free Library si va alegeti de acolo o librarie, insa una care sa emita card online. Cu tot cu AN si PIN. Edited September 29, 2018 by SynTAX 1 6 Quote
amichell Posted October 20, 2019 Report Posted October 20, 2019 inca merge, doar ce am facut o incercare. multam mult 1 Quote
Active Members SynTAX Posted November 2, 2019 Author Active Members Report Posted November 2, 2019 Inca merge. Am verificat eu acum ca aveam nevoie de cont. Quote
RazvanelTM Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Merge, dar dupa cateva zile mi-a fost sters contul. Quote
Active Members SynTAX Posted November 3, 2019 Author Active Members Report Posted November 3, 2019 Asta pentru ca s-ar putea ca din cand in cand cei de la biblioteca sa verifice cine si-a facut cont la oha sau nu. Asta se poate intampla oriunde... O sa testez si eu acum sa vad, cu contul ce l-am creat. Poate gasesc alta varianta. Quote
highw0w Posted April 4, 2020 Report Posted April 4, 2020 Functioneaza si acum! Multa sanatate si succes in toate! Quote