infinityboy4bill Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 acest tutorial va invata sa mariti calitatea filmelor de pe youtube..Pentru inceput intrati pe un film de youtube..eu am alesyoutube.com/watch?v=IDrtyNmp3A4acum pentru ai mari calitatea adaugam la sfarsitul siteului &fmt=18in cazul meu youtube.com/watch?v=IDrtyNmp3A4&fmt=18acum el va afisa videoul cu calitate mai buna.. :shock: Quote
Trompitza Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Pacat ca nu merg la toate videourile: youtube.com/watch?v=glqIW4DoKsEyoutube.com/watch?v=glqIW4DoKsE&fmt=18 Quote
infinityboy4bill Posted July 4, 2008 Author Report Posted July 4, 2008 mda..Edit:ca sa iti fie mai usor poti sa faci un bookmark..ii dai ce nume vrei si la site pui javascript:window.location+="&fmt=18 Quote
loki Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 a mai fost pe forum. In fine, un prieten uploadeaza filme de calitate si am facut proba, o laie, aceiasi 320*200 fara nici o claritate. Mai asteptam youtube. N-am gasit inca exemplul sa ofere vreo diferenta. Quote
necenzurat Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 ba te contrazic acuma sunt mai multe metode sa uploadezi HD, era aia de modificat hex-ul, ma rog chestia cu fmt=18 chiar fumctioneaza Quote
Freakcro Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 E o vrajeala chestia cu o mai buna calitate ... Calitatea depinde de site , de exeplu Veoh Poate ati remarcat si voi ce calitate clasa 1 era pe acel site... Deci nu va mai chinuiti cu chestia fmt poate merge la ceva filmulete care au fost uploadate cu calitati mai exceptionale .... Quote
loki Posted July 6, 2008 Report Posted July 6, 2008 ba te contrazic acuma sunt mai multe metode sa uploadezi HD, era aia de modificat hex-ul, ma rog chestia cu fmt=18 chiar fumctioneazayoutube are motorul lui de upload. Daca ai o calitate exceptionala ti-l crapa in 320x200 (parca). Poate fmt=18 se foloseste si in timpul uploadului si abia atunci ai parte de calitatea respectiva. Dar poate e introdusa inca sub forma de teste beta si abia cand vor activa si upload cu o calitate mai mare va functiona. Momentan e doar o pagina care iti spune ca e hi! Quote
sawyer Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 daca uploadezi mp4 care se vede doar cu quicktime`u si`l pui pe youtube video`ul tau are optiune de high quality Quote