AlexandruCel Posted February 8, 2019 Report Posted February 8, 2019 Va salut sunt nou aici. Caut pe cineva cu cunostinte in .NET pentru o editare a unui programel. Va multumesc 1 Quote
iulik Posted February 8, 2019 Report Posted February 8, 2019 Salut ! E de bun simt sa citesti regulamentul cand intri pe / intr-o comunitate, astfel ai fi aflat ca posturile de genul "vand / caut / schimb / cumpar" se posteaza doar pe forumul RST MARKET si ai nevoie de minim 50 de posturi pentru a posta acolo. Acele 50 de posturi sunt necesare, deoarece potentialii freelanceri ar putea sa se uite peste ce ai mai postat, si si-ar face o mica idee despre ce fel de persoana esti. Cu placere. 1 1 Quote
AlexandruCel Posted February 8, 2019 Author Report Posted February 8, 2019 sunt o persoana care are un proiect mic pentru cei interesati ar putea sa`si spuna pretul lor. imi cer scuze daca am ofensat pe cineva si daca am incalcat regulamentul, cat despre partea cu bun simtul...sa ne limitam putin ca n`are legatura bunul simt cu situatia asta. fiind un membru activ iulik ti-as ramane dator daca m-ai indrepta spre cineva care are cunostinte decat sa ma iei la shtanga SARU`MANAAAAA 1 Quote
CodeCrackerSND Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 On 2/8/2019 at 11:46 PM, AlexandruCel said: Va salut sunt nou aici. Caut pe cineva cu cunostinte in .NET pentru o editare a unui programel. Ce face programul? Quote