Mihai_Badea Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Salut , nu prea ma am cu aceasta metoda de plata insa as dori sa invat sa o folosesc , imi necesita la unele plati . Bun deci am cautat pe net un portofel bitcoin , am ales unul numit BRD , toate bune si frumoase , suspect ca nu mi-a cerut sa ma inregistrez ci doar 2 intrebari de securitate si poc a aprut aplicatia pe telefonul meu . Intrebarea mea este cum fac sa incarc portofelul meu cu bitcoin , exceptand zebrapay unde mi se pare putin stupid ca-mi cere minim 500 lei , eu nu am nevoie chiar de atat Quote
theandruala Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 Poti cumpara de pe localbitcoins 1 Quote
Mihai_Badea Posted March 12, 2019 Author Report Posted March 12, 2019 16 minutes ago, theandruala said: Poti cumpara de pe localbitcoins Si cam cum ar trebui sa functioneze? Pur si simplu le trimit codul acela lung , le achit suma si imi transfera in bitcoin ? Quote
yoyois Posted March 12, 2019 Report Posted March 12, 2019 1 hour ago, Mihai_Badea said: Si cam cum ar trebui sa functioneze? Pur si simplu le trimit codul acela lung , le achit suma si imi transfera in bitcoin ? In principiu da. daca prin "codul ala lung" te referi file la adresa fie la un request. Sfatul meu e sa nu te bagi cu sume mari pentru ca sunt sanse foarte mari sa fii fraierit daca nu stii cum functioneaza bitcoin. Incearca intai sa citesti niste articole despre Bitcoin in general: "ce e aia public key/address si private key". "ce sunt tranzactiile". "cum sa platesti, cum sa primesti, ce sunt confirmatiile?" Dupa poti incepe cu sume mai mici sa faci plati, etc. Arunca o privire si peste bitcoin testnet daca esti interesat sa inveti lucruri mai tehnice despre bitcoin. Quote