andrey333 Posted August 7, 2019 Report Posted August 7, 2019 Zilele trecute am primit un mail de la cei de la revolut in care mi-au zis ca imi ofera invitatie prin care persoanele isi pot comanda cardul gratuit si vor primi 50 de lei in cont. Aici aveti invitatia: https://revolut.com/referral/andreicuq!G10D21 Pentru cei ce nu stiu ce e revolut: E un o banca internationala ce iti ofera 0 comisioan pe luna, 0 comision la extagerea banilor de la orice atm, 0 comision la schimbarea intre monezi, poti administra mai multe conturi si multe altele... Daca vreti sa va faceti cont sunt niste pasi simpli: 1. Va inregistrati cu linkul postat 2. Va activati contul depunand suma de 50 de lei(pe care o puteti cheltui ulterior sau sa va o transferati inapoi) 3. Va comandati cardul care dureaza in jur de o saptamana(transportul e gratis) si la prima tranzactie realizata cu cardul primti suma de 50 de lei Daca aveti nelamuriri va raspund fara problema. Quote
Zatarra Posted August 7, 2019 Report Posted August 7, 2019 Si eu pot sa va dau daca aveti nevoie si colegu ramane fara Quote