Ss4xXx0r Posted September 30, 2019 Report Posted September 30, 2019 salut, revin si yo cu o intrebare daca se poate…. exista ceva programe hack pentru jocul MU ORIGIN? sau este vreo persoana sami explice daca se poate face vreun apk mod pentru el? va multumesc anticipat! 2 Quote
Guest Posted September 30, 2019 Report Posted September 30, 2019 (edited) 1 hour ago, Ss4xXx0r said: salut, revin si yo cu o intrebare daca se poate…. exista ceva programe hack pentru jocul MU ORIGIN? sau este vreo persoana sami explice daca se poate face vreun apk mod pentru el? va multumesc anticipat! Salut, am cautat pe niste forumuri si am gasit hackul asta, cica merge, incearca sa deschizi mai intai intr-o masina virtuala sa vezi daca deschide ceva procese dubioase, si alte chestii, eu cred ca e ok. Am pus hidden ca sa nu vada link cei neinregistrati. Spoiler Edited September 30, 2019 by Guest Quote
Active Members SynTAX Posted October 1, 2019 Active Members Report Posted October 1, 2019 (edited) N-ai cum. 😂😂😂 Sa inteleg ca nu va mai plac shemale. Edited October 1, 2019 by SynTAX Quote
Guest Posted October 1, 2019 Report Posted October 1, 2019 41 minutes ago, SynTAX said: N-ai cum. 😂😂😂 Sa inteleg ca nu va mai plac shemale. Am avansat la nivelul urmator. Quote
Ss4xXx0r Posted October 3, 2019 Author Report Posted October 3, 2019 mai sunteti? care mai e sasi mai dea cu parerea despre acest joc MU ORIGIN? astept pm'uri pentru oferte... macar ca cineva sa inceapa acest mod apk sau generator si dupa al continui yo.... nu este gratis vorbim de oferte... Quote
Ss4xXx0r Posted October 13, 2019 Author Report Posted October 13, 2019 e cineva sa ajute u un mod apk pentru mu origin? Quote