JackqDaniels Posted October 11, 2019 Report Posted October 11, 2019 Salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o invitatie sau un cont de filelist? 1
Guest Posted October 11, 2019 Report Posted October 11, 2019 1 minute ago, JackqDaniels said: Salut, Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o invitatie sau un cont de filelist? Da bineinteles, uite aici fratele meu o invitatie, sa o folosesti ca expira in 24h, am pus aici cu hidden ca sa nu se indexeze pe google: Spoiler
Active Members SynTAX Posted October 11, 2019 Active Members Report Posted October 11, 2019 Ba numai asta merita astia de cer invitatii. Propun sa se posteze automat un shemale si apoi topic closed la discutiile de au in componenta titlului Filelist. 1
Guest Posted October 11, 2019 Report Posted October 11, 2019 8 minutes ago, SynTAX said: Ba numai asta merita astia de cer invitatii. Propun sa se posteze automat un shemale si apoi topic closed la discutiile de au in componenta titlului Filelist. De prima parte pot să mă ocup eu.