Jump to content
simbio

[Prezentare simbio]

Recommended Posts

Posted

Salut,

Prietenii mă strigă sim.
Nu prea (mai) sunt pasionat de programare de la o vreme, dar din asta-mi câștig pâinea.
Mai citesc una alta pe partea de psihologie (mai mult partea de luare a deciziilor, cum funcționează memoria) și medicină.
Mă mai amuz cu filosofeală în genul AI breaks simulated physics și mă gândesc la how to find a buffer overflow in the (real?) universe.

Nu prea mai am prieteni apropriați, doar o mână de ei, restul au cam plecat din țară / ne-am distanțat (in real life).
În prezent mă bat cu mine să-mi termin de luat ultimele 5 examene la facultate plus licența, după două reînmatriculări și niște probleme de sănătate.
N-am realizat nimic deosebit în mediul online, niciun blog post de 100k vizualizari, niciun site bine vizitat, nu că aș fi încercat prea tare.
Nici în mediul real n-am prea realizat mare lucru, poate doar că am trecut peste niște hopuri mai mari cu ajutorul terapiei.
Cinefil - multe seriale și filme. Îmi e dor de un site gen fostul jinni.com .

Motivul pentru care am venit pe aici e ca în trecut mă amuzam teribil cu metasploit-ul și cu reverse shell.
Poate mai dau de ceva amuzant, iar, pe cât posibil o încerc să vă ajut, să vă mai rezolv din problemele de informatică pe care le întâmpinați.

• Upvote 2