rdt Posted November 19, 2019 Report Posted November 19, 2019 Salutare, doar de curiozitate... navigand prin cele sfinte ale blackhatworld am vazut foarte multe servicii care ofera backlink-uri din site-uri mari, presa locala, etc.. Are cineva acces la asa ceva? Stiu ca, era cineva pe aici acum ceva timp care oferea articole in ziarul financiar si inca vre-o doua site-uri cu autoritate, dar nu mai vad nimic de genul..... Nu mai exista genul asta de serviciu ? Quote
M4T3! Posted November 20, 2019 Report Posted November 20, 2019 Da mi mesaj privat cu ce site te intereseaza, am acces cam in toate ziarele mari + cele locale... sau spune mi un buget pt un articol si iti pot propune articole mari ( libertatea, ziare.com, business24, etc) sau medii de presa/locale Quote
ADfel Posted December 30, 2019 Report Posted December 30, 2019 On 11/20/2019 at 5:50 AM, M4T3! said: Da mi mesaj privat cu ce site te intereseaza, am acces cam in toate ziarele mari + cele locale... sau spune mi un buget pt un articol si iti pot propune articole mari ( libertatea, ziare.com, business24, etc) sau medii de presa/locale Salutare M3T3 Trimite-mi si mie in privat niste preturi te rog Quote