Hertz Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 Metoda prin care faceti un text sa aiba intensitatea culorii ca un neon.<h2><script language="JavaScript1.2">var message="Welcome to Romanian Security Center"var neonbasecolor="gray"var neontextcolor="yellow"var flashspeed=100 //in millisecundevar n=0if (document.all||document.getElementById){document.write('<font color="'+neonbasecolor+'">')for (m=0;m<message.length;m++)document.write('<span id="neonlight'+m+'">'+message.charAt(m)+'</span>')document.write('</font>')}elsedocument.write(message)function crossref(number){var crossobj=document.all? eval("document.all.neonlight"+number) : document.getElementById("neonlight"+number)return crossobj}function neon(){if (n==0){for (m=0;m<message.length;m++)//eval("document.all.neonlight"+m).style.color=neonbasecolorcrossref(m).style.color=neonbasecolor}crossref(n).style.color=neontextcolorif (n<message.length-1)n++else{n=0clearInterval(flashing)setTimeout("beginneon()",1500)return}}function beginneon(){if (document.all||document.getElementById)flashing=setInterval("neon()",flashspeed)}beginneon()</script></h2> Quote
Hellbound Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Am si eu o intrebare cum as putea sa fac ca textu ce il pun aici var message="?" sa apara in mijloc ? si sa fie pe ceva de genul unei poiezii pe mijloc ... intelegeti ? ca asa in loc de "Welcome to Romanian Security Center" am scirs ceva mai lung si mi-a aparut pana in capat si apoi de la capat ... Sper ca ati inteles ... Quote
MRcrispy Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 Am si eu o intrebare cum as putea sa fac ca textu ce il pun aici var message="?" sa apara in mijloc ? si sa fie pe ceva de genul unei poiezii pe mijloc ... intelegeti ? ca asa in loc de "Welcome to Romanian Security Center" am scirs ceva mai lung si mi-a aparut pana in capat si apoi de la capat ... Sper ca ati inteles ...Da se poate "<h2 align="left">Aici scrii textul care va fii aliniat la STANGA</h2><h2 align="center">Aici scrii textul care va fii aliniat in CENTRU</h2><h2 align="right">Aici scrii textul care va fii aliniat la DREAPTA</h2>"si daca vrei sa fie si in mijloc, pe verticala folosessti <br> k sa nu scrii nimic in acea linie.Sper k am fost de folos Quote