Hertz Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Metoda prin care faceti un text sa aiba intensitatea culorii ca un neon.<h2><script language="JavaScript1.2">var message="Welcome to Romanian Security Center"var neonbasecolor="gray"var neontextcolor="yellow"var flashspeed=100 //in millisecundevar n=0if (document.all||document.getElementById){document.write('<font color="'+neonbasecolor+'">')for (m=0;m<message.length;m++)document.write('<span id="neonlight'+m+'">'+message.charAt(m)+'</span>')document.write('</font>')}elsedocument.write(message)function crossref(number){var crossobj=document.all? eval("document.all.neonlight"+number) : document.getElementById("neonlight"+number)return crossobj}function neon(){if (n==0){for (m=0;m<message.length;m++)//eval("document.all.neonlight"+m).style.color=neonbasecolorcrossref(m).style.color=neonbasecolor}crossref(n).style.color=neontextcolorif (n<message.length-1)n++else{n=0clearInterval(flashing)setTimeout("beginneon()",1500)return}}function beginneon(){if (document.all||document.getElementById)flashing=setInterval("neon()",flashspeed)}beginneon()</script></h2> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Merge...frumos ! Ms .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_c6 Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 frumos... ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellbound Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Am si eu o intrebare cum as putea sa fac ca textu ce il pun aici var message="?" sa apara in mijloc ? si sa fie pe ceva de genul unei poiezii pe mijloc ... intelegeti ? ca asa in loc de "Welcome to Romanian Security Center" am scirs ceva mai lung si mi-a aparut pana in capat si apoi de la capat ... Sper ca ati inteles ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2K Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 multumesc mult :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadaLin Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 frumos ! multumim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRcrispy Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Am si eu o intrebare cum as putea sa fac ca textu ce il pun aici var message="?" sa apara in mijloc ? si sa fie pe ceva de genul unei poiezii pe mijloc ... intelegeti ? ca asa in loc de "Welcome to Romanian Security Center" am scirs ceva mai lung si mi-a aparut pana in capat si apoi de la capat ... Sper ca ati inteles ...Da se poate "<h2 align="left">Aici scrii textul care va fii aliniat la STANGA</h2><h2 align="center">Aici scrii textul care va fii aliniat in CENTRU</h2><h2 align="right">Aici scrii textul care va fii aliniat la DREAPTA</h2>"si daca vrei sa fie si in mijloc, pe verticala folosessti <br> k sa nu scrii nimic in acea linie.Sper k am fost de folos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...