CODEX Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Am incercat ceva ceva nu-i complet inca mai lucrez la el Dzmedia va fi un site numai de PhotoShop... sper o sa vadastept sugestii ! si ce va place si ce nu Quote
TiLiaN Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 prea mari butoanele...banneru ii bine asa dar schimba culoarea aia roz.culoarea la fundal nu o lasa neagra pune un albastru deschis.Parerea mea! Quote
demon_zone Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 gay?kiddingtare ba,abea astept tutorialele tale:X sa ai de toate>si nuj,cam prea mari butoanele?si banneru cam sec?,cred ca e de la culoare:P Quote
Hertz Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Butoane prea mari si parca prea putine :/.Scoate rozu ala de pe acolo si inlocuiestel cu un bleu marin sau un albastru mai intens.Fundalul e prea simplist,mai adauga ceva la el..cel putin pe margini..ceva sa iasa in evidenta. Quote
CrazzyX Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 parerea mea este ca nu se lega adica n au nici o legatura butoanele cu restu siteului ,pre gol , multe culori care nu se potrivesc . parerea mea Quote
rair Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 Ar trebui mai multe detalii, e prea simplu si banuisc ca ai folsit photoshop .Pai ce fel de site despre photoshop vrei sa faci daca aspectul este asa rudimentar.Mai lucreaza. Quote
CODEX Posted July 22, 2008 Author Report Posted July 22, 2008 Normal ca mai am de lucru la el ..fundalul nu e gata si butoanele si mie mi se par cam mari plus textboxu nu cred ca sunt bune texturile alea,,Mai am de lucru dar v-am cerut asa o parere Quote
demon_zone Posted July 22, 2008 Report Posted July 22, 2008 daca ne dai si noua mai multe imag cu diverse culori,teme:),adik sa ne dam si noi cu parerea sa iti zicem care si cum:P Quote
AhEaD Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 dragut, incearca sa il faci mai simplu si mai plin de detalii, nu vreau sa par rau sau misogin dar mi se pare putin cam "old school"....sau cu mai putine detalii, uite un exemplu care l-am facut acum ceva timp, nu l-am terminat pentru ca mi-a fost lene sa invat flash. Quote
CODEX Posted July 23, 2008 Author Report Posted July 23, 2008 ohooo super ahead imi place layoutul tau....bun ms de pareri astazi il termin sper... Quote
Cracknel-Ubuntu Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 @CODEX: roz? stelute? iarta-ma dar pare gay Incearca sa folosesti culori stralucitoare doar acolo unde trebuie, unde vrei sa atragi atentia. Quote
H2K Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 te pot ajuta cu o parere,uite ce am facut eu,daca vrei iti dau psdhttp://rapidshare.com/files/131895743/site.rar Quote