Irk Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 M-ati cam cârtit aici, dar cam fara rost. Sunt programator acum (php OOP), am fost hax0r pe Undernet cativa ani. Am vazut multe, am facut multe, mi-e dor. O sa frecventez o vreme forumul asta daca nu-i cu suparare. Bine v-am gasit.Flo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhaerun Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Salut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kestor Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Bun venit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2K Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 bun venit si spor la treaba :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Bun venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neox Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 bun venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvzero Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 M-ati cam cârtit aici, dar cam fara rost. Sunt programator acum (php OOP), am fost hax0r pe Undernet cativa ani. Am vazut multe, am facut multe, mi-e dor. O sa frecventez o vreme forumul asta daca nu-i cu suparare. Bine v-am gasit.FloSa moara mata ?Ete ca asta nu am mai vazut ! Om care se lauda ca stie OOP si nu stie ca PHP nu e limbaj de programare ci de scriptare . Cum plm esti programator intr`un limbaj de scriptare ? Asta e numai unu din lucrurile care fac diferenta dintre un code monkey/ratat si un programator adevarat .Se vede ca ai fost mircar.De ce ai simtit nevoia sa precizezi oop ?Ai renuntat de tot la lucrul fara clase ?Sa se laude ca e expert in PHP probabil . Irk daca esti asa tare in OOP erai de mult pe Java asa ca inchide gura .. pute rau !Irk, arata-ne cateva clase scrise de tine, cateva mosteniri si ce vrei tu .. numa convinge-ne ca stii oop .. eu nici in gluma nu te cred ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irk Posted July 29, 2008 Author Report Share Posted July 29, 2008 Sa impresionez un bautor de ceai care incepe discutia cu "sa moara mata ?" ?N-am renuntat la programarea clasica, dar oopul e mult mai robust (printre altele), si asta e mare calitate. Il prefer deci, atat.Daca eram cu adevarat bun eram acum cu ochelari grosi pe nas intr-o camera intunecata cu 2 monitoare in fatza si scriam cod asm. N-am zis ca-s bun, am zis doar ca aia fac acum. Lucrez cu frameworkuri php si javascript.Java e el mai matur decat php, dar nu cu mult. Nici macar nu merge mai bine decat la nivel enterprise (banci), ceea ce nu ma prea intereseaza acum. PHP genereaza htmlul mai rapid ca java.Si da, e limbaj de scripting si nu vreau sa-i tin partea pana-n panzele albe aiurea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasT3r ZaTaN Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 bun venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cifre Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Bun venit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebell Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Buna venit!nu lua in seama mitocanii care incep mesaje cu "sa moara mata" in loc de "bun venit"app: hax0r - poti explica si mie ce e asta? ca nush nici ce`i undernetu=)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvzero Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 O fost limbaj de scripting numai este.Din moment ce eu fac aplicatii dekstop .exe cu gui ca in orice alt limbaj deja e de programare.Fara figuri va certati pe pm nu pe forum next time ban.pai GTK`u e o extensie daca nu ma insel si PHPu nu vine default cu ea ... oricum am vazut ca sunt ceva jocuri si aplicatii cu grafica facute in el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...